Fotomuntatge de Quim Masferrer i el seu programa 'El Foraster'

TELEVISIÓ

L'últim anunci de Quim Masferrer sobre 'El Foraster' que ha entristit el públic

Quim Masferrer ha anunciat una notícia sobre el futur de 'El Foraster' i hi ha un detall que ha entristit l'audiència

'El Foraster' de Quim Masferrer és un dels programes més vistos per l'audiència de la televisió pública de Catalunya. D'aquesta manera, el presentador ha fet un anunci a través de les xarxes socials sobre el futur del programa.

Quim Masferrer és un dels presentadors més estimats de la corpo. Així li fan saber els seus seguidors i seguidores cada vegada que el català comparteix alguna fotografia. Tot i això, davant el recent anunci sobre el futur de 'El Foraster', han estat molts els que s'han entristit.

Per als amants del format de TV3, no us preocupeu perquè hi haurà programa per a estona. Tant és així que Quim Masferrer ja ha començat els enregistraments de l'espai. Tot i això, hi ha un detall que no ha agradat a una part de l'audiència.

Fotomuntatge de Quim Masferrer amb el logotip de TV3
Quim Masferrer i 'El Foraster' tornaran a TV3 la tardor que ve. | TV3

L'anunci de Quim Masferrer sobre 'El Foraster'

Quim Masferrer, a través del seu compte d'Instagram, ha compartit una instantània rodant el primer monòleg de la nova temporada de 'El Foraster'. "Avui hem rodat el primer monòleg de la nova temporada de 'El Foraster'", ha comunicat.

A més, ha donat una data aproximada de quan s'emetrà la nova temporada del programa a TV3. Però aquest darrer anunci no ha agradat gaire als seguidors de l'espai del canal català. "A la tardor, el resultat", ha sentenciat el presentador.

Ràpidament la publicació s'ha omplert de comentaris d'alegria. Tot i que molts altres s'han mostrat entristits, ja que consideren que encara queda molt per poder gaudir de la nova temporada de l'espai.

"Fins a la tardor? Es farà llarga l'espera", "Ens feu esperar massa", "Demanem que sigui a la primavera" o "Vaja. Ens feu esperar molt, però m'alegra poder gaudir novament del programa", són alguns dels comentaris.

Una pista de la nova temporada de 'El Foraster'

Fins ara, no ha transcendit cap detall sobre què passarà la temporada que ve del programa de Quim Masferrer. Ja se sap que el presentador recorre diversos pobles de Catalunya per conèixer-ne els habitants i, finalment, fa un monòleg davant de tots els veïns.

Però un dels cometaris que apareix a la darrera publicació, podria donar-nos una pista sobre el primer poble que visitarà 'El Foraster'. "Em sona el lloc. Només dic que és a terres de Girona", sentencia un seguidor.

Tot i això, encara haurem d'esperar uns mesos més per poder corroborar si aquesta informació és certa o no.