Muntatge d'Anna SImón i el concurs El tros

TELEVISIÓ

Anna Simon torna a fitxar per TV3: el nou projecte que veurà la llum molt aviat

Anna Simón presentarà el nou concurs de TV3, el qual busca donar visibilitat al món rural a Catalunya

Després d'abandonar Zapeando per tornar a formar part d'alguns formats de TV3, Anna Simón estrenarà el pròxim 22 de maig un nou concurs a la televisió catalana.

Tal com ha comunicat la CCMA, Anna Simón presentarà el nou concurs de TV3: El tros. Un format que pretén trobar la millor parella de pagesos de Catalunya. Tot i que no estarà sola, el youtuber mallorquí Miquel Montoro i la pagesa Marina Pifarré formaran part del jurat del reality.

Anna Simón, Miquel Montoro i Marina Pifarré rebran la visita d'un expert en matèria a cada programa. El qual ajudarà el jurat a avaluar la destresa dels concursants.

Anna Simón amb els braços oberts com a presentadora d'El Tros a TV3

Anna Simón presenta el nou programa de TV3

En aquest nou concurs presentat per Anna Simón té lloc a una masia del Maresme. El programa està format per deu urbanites que competiran per convertir-se en el millor pagès de Catalunya. Aquests urbanites formaran parella amb deu pagesos amb qui hauran de superar diferents reptes i posar a prova la seva resistència per aconseguir el premi de 10.000 euros.

Tal com apunta la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, les deu parelles es dividiran en dos equips, els vermells i els blaus. Els dos equips lluitaran entre si per aconseguir dormir a la masia i evitar dormir al graner.

Els guanyadors de cada episodi obtindran recompenses, mentre que els perdedors dormiran a l'exterior. A més a més, com en altres formats de reality, els concursants podran ser nominats per abandonar el programa.

Amb l'estrena d'El tros, TV3 amb Shine Iberia —la productora de MasterChef— busquen reivindicar la vida agrícola. D'altra banda, també pretenen fomentar la participació dels més joves a les tasques del camp.

Anna Simón ja fa uns quants anys que està vinculada a TV3. L'any 2015, la comunicadora es va posar al comandament d'Oh Happy Day, un programa musical de la cadena catalana. Després, va participar en altres formats com Persona infiltrada o Lloguer a primera vista.

Anna Simón, Miquel Montoro i Marina Pifarré posant somrient com a presentadora i jurat d'El Tros de TV3

Ara, Anna Simón s'embarca en un nou projecte, que serà l'aposta dels dimecres a TV3. La periodista estarà acompanyada de Miquel Montoro, un youtuber conegut per reivindicar el món rural a través dels seus vídeos. Montoro va guanyar molta popularitat gràcies als seus vídeos explicant tècniques rurals, cultius o altres temes, tots molt vinculats a la seva feina com a pagès.

Al costat d'Anna Simón i Miquel Montoro estarà la pagesa Marina Pifarrré, una dona que és tot un referent en el món rural. Pifarré, que prové d'una família pagesa de cinc generacions, és coneguda per la seva participació en projectes benèfics relacionats amb el món rural.

➡️ Televisió

Més notícies: