Primer plànol d'Andy i Lucas durant la seva entrevista a 'El Hormiguero' de dimarts 14 de novembre de 2023

Andy y Lucas donen la pitjor notícia a 'El Hormiguero' que trencarà els seus fans

Andy y Lucas se separen després de més de vint anys

Andy y Lucas han assistit a El Hormiguero per comunicar una important notícia. Lucas ha explicat que està patint certs problemes de salut. I, per això, no pot continuar portant el ritme que implica anar de gira, treure disc i mantenir un grup de música.

Així, el duet ha comunicat que han pres la decisió de separar-se o "donar-se un temps", com ha explicat Lucas.

Primer plànol de Lucas durant la seva visita a 'El Hormiguero' del dimarts 14 de novembre de 2023
Lucas se sincera sobre els seus problemes de salut a 'El Hormiguero' | Antena 3, El Hormiguero, Atresmedia

"Cal rebaixar l'estrès, portem 20 anys sense parar", ha explicat. I és que ha arribat un punt en què la salut ja no li permet seguir.

"Aquesta darrera gira, el cardiòleg ja m'ha donat un toc d'atenció". Sens dubte, una notícia que ha commocionat tot el públic, que no s'esperava una cosa així.

De fet, algunes de les fans que estaven a plató han esclatat a plorar. "No cal parlar de separació, que després sempre es torna", ha considerat Pablo Motos per donar un toc d'esperança a la situació.

Andy y Lucas anuncien que se separen

Tot seguit, el presentador ha volgut saber com ha portat tota aquesta situació l'altre component del duet, Andy, que no s'havia pronunciat fins ara.

"Lucas se sol guardar les coses, i en un primer moment jo li dic que això no serà res", ha explicat. "Vaig intentar animar-lo, no donar-hi importància. El problema és que amb el pas del temps, s'ha anat notant. Aquest any ha estat molt dur, i ell mateix em deia que no podia aguantar".

Andy i Lucas amb Pablo Motos durant el seu pas per 'El Hormiguero' del dimarts 14 de novembre de 2023
Andy y Lucas anuncien que se separen a 'El Hormiguero' | Antena 3, El Hormiguero, Atresmedia

És més, Andy assegura que Lucas ni tan sols era capaç de deixar el telèfon i havia de renyar-lo, "perquè si li passa alguna cosa, em passa a mi".

"No esperàvem que aquest dia arribés tan aviat després d'haver lluitat tant pel nostre somni", s'ha lamentat Lucas. Però també ha aprofitat per deixar ben clar que “econòmicament els va molt bé”.

"Després d'això, ens posem a paletes", ha fet broma llavors Andy. "La part emocional és la que fa mal, perquè és el que no tenim resolt".