Ana Guerra abraçada a Víctor Elías en ple directe de 'Pasapalabra'
TELEVISIÓ

Ana Guerra sorprèn a 'Pasapalabra' amb el gest d'amor més gran en ple directe

Ana Guerra es declara a Víctor Elías en ple directe de 'Pasapalabra'

Ana Guerra i Víctor Elías han protagonitzat un dels moments més romàntics de Pasapalabra, i és que l'extriomfita ha fet tota una declaració d'amor al seu noi en ple directe.

A punt de casar-se i més enamorats que mai, la parella no amaga pas que travessen per un dels seus millors moments personals. A més, professionalment tampoc els va gens malament, ja que junts han format un duet imbatible i atenen un gran nombre de projectes.

Captura d'Ana Guerra i Víctor Elías durant el seu pas per 'Pasapalabra'
Ana Guerra i Víctor Elías presumeixen d'amor a 'Pasapalabra' | Antena 3, Atresmedia

D'aquesta manera, ha estat a la prova de la pista musical, quan Víctor ha aprofitat per picar una mica la seva noia. I és que l'Anna ha saltat molt entusiasmada en reconèixer la cançó de l'any 1989.

Així, Elías no ha dubtat a apuntar que la seva promesa estava tan contenta perquè era una cançó del seu oncle Juan Luis Guerra.

"Si t'has posat tan contenta és perquè és el teu oncle, Juan Luis Guerra", li ha dit. I encara que Ana ha volgut despistar-lo, ell tenia molt clar que es tractava de La Bilirrubina.

Ana Guerra es declara a Pasapalabra a Víctor Elías

Tot i això, Roberto Leal confirmava a Víctor que havia fallat i això li ha permès a Ana Guerra saltar de la il·lusió davant la seva victòria.

D'aquesta manera, no ha dubtat a aixecar-se del seient, saltant-se les normes del programa i anar a abraçar el seu noi. I ha estat aquí quan tots dos han protagonitzat un momentàs d'allò més romàntic.

I és que l'Ana ha volgut cantar la cançó en directe al seu xicot, deixant tothom sense paraules. "Jo ja no he de buscar visa perquè jo hi tinc el meu somni", s'ha declarat a continuació.

A més, el retrobament entre Ana i Roberto Leal també va ser molt especial, sobretot perquè tots dos estan molt units des del seu pas per Operación Triunfo. Un, com a presentador, i l'altra com a concursant.

"Quines ganes tenia de ser aquí, ja et val no convidar-me fins ara", li ha retret la cantant. "Ja parlarem, que noto certa resplendor a la mà", ha fet broma amb ella Roberto entre rialles.