Muntatge de Román d''Amar es para siempre' seriós, el logo de la sèrie, una mà fent adéu i uns interrogants vermells

TELEVISIÓ

'Amar es para siempre' revela què ha passat per l'adeu d'un dels seus protagonistes

'Amar es para siempre' ha fet un gir a la trama amb el comiat inesperat i imposat d'aquest personatge central

Amar es para siempre està disposada a oferir ara als seus espectadors els millors capítols de la seva història, per acomiadar-se com es mereix. Per això, està emetent episodis plens d'emoció i tensió. Encara més, la sèrie seguirà aquesta línia aquesta setmana.

Amar es para siempre, en concret, revelarà a partir d'avui què ha passat després de la marxa de Román de la casa i l'empresa familiar. Un comiat que ha resultat inesperat i que li ha estat imposat per la seva mare, la malvada Elena.

Amar es para siempre descobreix què ha passat després de la situació de Román

Amar es para siempre ha mostrat als seus seguidors que Lola està entossudida a aconseguir la custòdia de Malena. Per això, ha iniciat una investigació per saber com es va produir l'adopció de la noia i ja està obtenint resultats. Ha conegut que va ser il·legal i que hi està implicada la família Quevedo, encara que també unes monges que cobraven pels nadons.

La sèrie d'Antena 3 ha evidenciat que Román està disposat a desemmascarar el seu propi clan per tal que la veritat surti a la llum i es faci justícia. Per això, està ajudant la seva xicota a trobar proves que, davant d'un jutge, serveixin per aconseguir el seu objectiu. D'aquesta manera, tots tres junts formarien una bonica llar i començarien una nova etapa vital.

Amar es para siempre, en el seu últim episodi, va fer que el noi fos enxampat per Elena quan buscava papers sobre l'adopció. Això va comportar un seriós problema entre ells, que va acabar amb la mare fent-lo fora de l'habitatge familiar i del negoci. Les seves paraules exactes van ser aquestes: “Tu ja no ets el meu fill, ves-te'n d'aquesta casa per sempre, fora, fora”.

Al capítol d'avui d'Amar es para siempre, els espectadors de la ficció comprovaran què ha passat després de l'adeu de Román de la llar. I la veritat és que tant el seu pare com la seva germana es quedaran estupefactes amb això que ha passat. La suposada traïció se la prendran de diferent forma, encara que ells, igual que ell, se senten cada cop més lluny de la matriarca.

El noi no farà marxa enrere en el seu objectiu d'ajudar Lola i de formar una família amb ella. Continuarà donant-li suport en la investigació i acostant-se a l'entorn dels Gómez. En efecte, farà tot el que està a la seva mà per lligar caps definitivament amb el pare d'ella.

Captura d''Amar es para siempre' de Román i Lola parlant asseguts en un banc
'Amar es para siempre' deixarà clar que Román, malgrat tot, continuarà al costat de Lola | Atresmedia

Amar es para siempre: més bombes de la setmana

Amar es para siempre deixarà sense respiració als seus espectadors, ja que tindran lloc més situacions realment impactants. Entre elles, per exemple, la mort de Federico, després d'haver experimentat una millora. I, com es pot imaginar, algú estarà darrere seu, ni més ni menys que Elena, que, a més, reprendrà l'idil·li amb el seu amant.

Captura amb els personatges d'Elena i Federico a 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' sorprendrà amb una altra mort tràgica | Antena 3

De la mateixa manera, s'evidenciarà que la relació entre Victoria i Alicia experimentarà un canvi notable a Amar es para siempre. Passarà quan la segona, després de confessar-li que en el passat va tenir alguna cosa amb Chimo, s'animi a fer-li un petó.

Per si no n'hi hagués prou, Soria serà novament portat a la presó i el setge al voltant de Crespo s'acotarà. Tot mentre que Quintero i Silvia es veuran en una tessitura complicada, després que Daniel sigui posat en llibertat.

A més, Marisa veurà Pelayo com un 'vidu negre' i Carlos i Gala decidiran prendre una decisió transcendental pel seu futur a Amar es para siempre. Sense oblidar que Benigna i Peñalara continuaran amb els seus estira-i-arronses.

➡️ Televisió

Més notícies: