Muntatge d'Alaska al Hormiguero mirant de costat amb un emoji d'uns ulls mirant al mateix costat i una retallada borrosa quan tenia els cabells taronja
TELEVISIÓ

Per què Alaska porta perruca a 'El Hormiguero': no és la primera vegada

Alaska ha tornat a aparèixer en públic amb un notable canvi de look gràcies a l'ús d'una perruca sorprenent

Alaska és una de les cantants més trencadores que tenim al país. I no només ho és per la seva música, sinó també per la seva aparença. Mai hi ha passat desapercebuda i un exemple és que això mateix ha passat en la seva última aparició a El Hormiguero.

En concret, el que ha passat a l'espai de Pablo Motos és que Alaska ha decidit anar-hi amb nou look. Ni més ni menys que amb perruca, per aconseguir una imatge diferent. Encara que no és la primera vegada que ella utilitza un complement capil·lar d'aquest tipus per cridar l'atenció i sorprendre tothom.

Alaska acudeix amb perruca a El Hormiguero: la raó

Alaska, que ha aconseguit esquivar tots els rumors de ruptura amb Mario Vaquerizo, ha estat la darrera convidada d'aquesta setmana d'El Hormiguero. Ha acudit al format d'Antena 3 amb l'objectiu de promocionar la pel·lícula d'animació Garfield, en què ella participa. Hi ha posat la veu a la gata Jinx.

Alaska al plató de l'Hormiguero asseguda davant de Pablo Motos i parlant amb les mans creuades amb informació del programa en pantalla

Això sí, la cantant ha sorprès més pel seu nou look. I és que ha lluït perruca, exactament, una cabellera llarga on es combinaven el color negre amb uns flocs en morat i platejat. Uns cabells que conjuntaven a la perfecció amb el vestit i amb el maquillatge, ja que portava aquests mateixos tons.

Encara que cal no oblidar que Alaska no és la primera vegada que apareix en públic amb un complement capil·lar d'aquest tipus. Recentment, en va lluir un altre a la Fira ARCO, que en aquest cas era llarg, de color negre atzabeja i amb serrell.

Foto d'Alaska i Mario Vaquerizo a la Fira d'Arc posant per a la càmera ella davant seu amb un vestit de lleopard

Aquesta és una tònica habitual en l'artista mexicana, ja que li encanta lluir perruques. Tal com ella ha reconegut, és un complement que li agrada molt, per això l'hem vista portar-ne en nombroses ocasions. Encara més, aquesta passió la comparteix amb el marit i és un ensenyament que els ha inculcat la seva amiga Bibiana Fernández.

Però és important recalcar que la líder de Fangoria no només canvia imatge mitjançant l'ús d'aquest accessori capil·lar. Altres vegades, directament, ha optat per tenyir-se el seu identificatiu cabell bru, per això al llarg d'aquests anys ha lluït també una llarga cabellera taronja. Tot per no mostrar el ros natural dels cabells que, com ella ha admès, no li agrada.

Foto d'Alaska en la seva joventut en primer pla maquillada i tenyida de taronja somrient

Alaska revela dades privades inesperades

Alaska, a més de parlar de la pel·lícula, també s'ha referit a El Hormiguero a la seva vida personal, tal com ha fet en tantes ocasions. Així, si fa poc descobria públicament les seves raons per no ser mare, ara ha confessat les claus que el seu matrimoni continuï funcionant.

En efecte, ha exposat que “hi ha parcel·les que fins i tot en una parella que està a punt de fer 25 anys cal respectar. Cadascú necessita les seves coses i això s'ha de respectar”. I sobre això ha establert que ella, cada deu anys, fa un viatge amb dos amics, al qual Mario no està convidat.

Primer pla de Mario Vaquerizo seriós en una entrevista amb les Nancys Rubias

Sobre això, ha manifestat: “Tenim una mena d'escapada personal que ens serveix a tots tres per reconnectar amb el món, per fer coses que ens venen millor. És una mena de psicoanàlisi que ens ajuda a situar-nos una mica a la vida”.

Alaska, de la mateixa manera, ha establert que un altre motiu pel qual la seva relació funciona és perquè “cadascú és com és i cal adaptar-s'hi. No és una cosa dolenta, però, al capdavall, o estàs enamorat o no. És així de total i de trist quan deixa de passar”.

➡️ Televisió

Més notícies: