Fotomuntatge de les instal·lacions de TV3 amb una emoticona plorant
TELEVISIÓ

L'adeu inesperat d'un dels presentadors estrella de TV3

La televisió pública de Catalunya diu adeu a un dels seus presentadors estrella


Tristesa a TV3 per l'adeu d'un dels seus periodistes històrics. Aquest 2024, TV3 va fer 40 anys. Molts dels professionals que van començar a treballar a la cadena pública de Catalunya sent uns adolescents, ara es jubilen.

Margalida Solivellas, Imma Pedemonte, Albert Elfa, entre molts altres són algunes de les personalitats de TV3 que ja s'han jubilat. Ara diu adeu a la cadena pública el gran Lluís Canut, el cèlebre presentador de Basquetmania, Gol a gol o Efectivament.

Imatge de Lluís Canut a TV3

L'històric Lluís Canut diu adeu a TV3

Lluís Canut s'ha jubilat als 67 anys i, actualment, treballava com a col·laborador al programa Onze presentat per Xavi Valls. Lluís Canut va iniciar la seva carrera a Ràdio Barcelona a finals de l'any 1970. No va ser fins al 1984 quan el presentador es va responsabilitzar de la redacció esportiva de Catalunya Ràdio.

L'any 1988 va començar a treballar a TV3 conduint els programes esmentats anteriorment. Maria Fernández Vidal, l'actual presentadora dels esports al TN Vespre, va voler compartir una imatge al costat de Lluís Canut per dedicar-li unes paraules. "Un mestre que es jubila, et trobarem a faltar, Canut", va sentenciar la de TV3.

Imatge de la publicació d'Instagram de Maria Fernández Vidal acomiadant-se de Lluís Canut

Imma Pedemonte es va jubilar l'any passat

La periodista barcelonina, Imma Pedemonte, es va jubilar l'any passat. Pionera i una de les primeres dones que van exercir el periodisme esportiu a TV3, la catalana va fer de tot a la corpo. Des de presentar el Gol a Gol Espanyol a ser durant setze anys la cara visible del programa de competició de ball esportiu Zona de Ball.

També va ser l'enviada especial de TV3 als Olímpics de Seül, el 1988, i va cobrir els Jocs de Barcelona, ​​el 1992. Imma Pedemonte també va seguir durant molts anys un dels esports més importants al nostre país, l'hoquei patins.

"Aquest any seria el meu any número 40 a TV3, però no arribaré perquè serà al novembre, i jo me'n vaig al juliol. Tinc moltes coses a fer mentre el cos aguanti com pàdel, tenis, caminar, vull tornar a pintar, vull fer una mica de cuina... Moltes coses!", va dir la periodista.

El 2018, Imma Pedemonte va rebre el premi Edelmira Calvetó en reconeixement al col·lectiu de dones precursores i pioneres del periodisme esportiu.

➡️ Televisió

Més notícies: