Muntatge d'Adara Molinero somrient amb arracades en una orella i Elena Rodríguez trist amb les mans juntes

TELEVISIÓ

Adara Molinero trenca el silenci en veure què està passant amb la seva mare a 'GH Dúo'

Adara Molinero ha decidit parlar després de ser testimoni que Elena ha acabat feta un mar de llàgrimes en directe

Adara Molinero és, sens dubte, una de les concursants de realities més conegudes del nostre país. I la seva popularitat ha propiciat que la seva mare, Elena Rodríguez, també acabi agafant aquest camí. Així, va participar en Supervivientes i ara és una de les finalistes de GH Dúo.

Adara Molinero segueix amb gran interès el pas de la seva familiar pel concurs de Telecinco. I això l'ha portat a veure-la plorant després de comprovar, a l'última gala, que no hi havia cap dels seus éssers estimats al plató. Circumstància davant la qual la jove ha rebut crítiques, per la qual cosa finalment ha acabat parlant públicament per explicar-se.

Adara Molinero és testimoni del moment patit per Elena Rodríguez a GH Dúo

Adara Molinero, que últimament ha estat notícia per un contratemps amb una clínica, està feliç perquè la seva mare estigui a prop de guanyar GH Dúo. Elena Rodríguez ha arribat fins a aquest punt perquè s'ha entregat a les proves i perquè ha estat força empàtica. Dues característiques que Aitor, el fill de la participant, ha ressaltat durant la seva intervenció en videotrucada com a defensor d'ella.

La madrilenya ha donat suport al seu germà, però el que no s'imaginava era la reacció que tindria la concursant. I és que aquesta s'ha posat a plorar desconsoladament, en comprovar que els seus companys tenien els seus familiars a plató, però ella no. Tant és així que ha afirmat que tenia por de ser l'expulsada i que no hi hagués ningú per rebre-la.

Captura d'Elena Rodríguez plorant amb la mà a la cara durant el debat de GH DÚO
Adara Molinero ha vist Elena trencar a plorar després d'això que ha vist | Mediaset

Molinero ha vist que a Elena li han dit que havia passat això per una qüestió de logística, però que no es preocupés. Tanmateix, s'ha quedat intranquil·la. I això ha provocat que diferents col·laboradors esclatin contra la família de la concursant.

Per exemple, Belén Ro ha dit: “Ella és una senyora que ha defensat amb dents i ungles Adara pels platós. No es mereix que a la semifinal cap dels seus fills hi sigui, ni tampoc el seu xicot. Hi ha vegades que cal deixar l'orgull i altres temes per venir a defensar la teva mare”.

Captura de 'GH Duo' amb Belén Rodríguez amb una jaqueta grisa mirant cap amunt el 18 de febrer de 2024
Adara Molinero ha rebut els atacs de diversos col·laboradors de 'GH Dúo' | Mediaset

I en aquesta mateixa línia ha continuat Miguel Frigenti: “Que no tingui a la semifinal la presència dels seus fills em sembla menyspreable. Jo això no ho faria a la meva mare en aquest punt de Gran Hermano”.

Adara Molinero ha decidit parlar després d'això que ha passat

Adara Molinero ha vist que l'han atacada amb duresa per no acudir a GH Dúo, quan Elena sempre ha estat la seva defensora en els diferents realities. I, per això, ha decidit trencar el silenci. Ha parlat clar i net.

En concret, l'ex de Bosco ha escrit un tuit a X: “Mare, el fet que no ens vegis a plató no vol dir que no hi siguem per rebre't”. Encara més, ha deixat clar que li dona suport de manera incondicional: “Anem amb tot”.

Però, per si algú li quedava algun dubte del suport a Elena, ha publicat un altre missatge més. Hi ha demanat als espectadors que continuïn votant perquè la concursant arribi a la gran final de dijous.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Només queden dues votacions, la primera, demà dimarts. Anem amb tot. Gràcies des del més profund del meu cor pel vostre suport”.

“Si us plau, voteu la meva mare. Nosaltres sempre hi som. Concorrem junts”.

Sigui com sigui, Adara no ha aconseguit resoldre tots els dubtes que hi ha al voltant de la situació amb la seva progenitora. Per exemple, s'està especulant que si la seva familiar és a la final, ella anirà a rebre-la, però no apareixerà al plató. Caldrà esperar per veure si aquests rumors són certs o no.

➡️ Televisió

Més notícies: