Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' en una escala, el logotip de la sèrie i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

Una actriu de 'La Promesa' deixa entreveure quina és la veritat darrere de càmeres

'La Promesa' ha vist sortir a la llum detalls i imatges del que els espectadors no veuen des de casa

La Promesa continua sent una de les sèries de més èxit de la televisió actual del nostre país, tot i que el canvi horari li ha fet baixar en audiències. I ho és perquè captiva cada tarda milers d'espectadors amb les trames que protagonitzen els senyors i criats del Palau de Luján.

Ara, però, La Promesa està de màxima actualitat per un altre motiu. En concret, perquè una de les actrius ha revelat en xarxes socials dues coses. Primer, que deixa la sèrie i segon, cosa que passa darrere de les càmeres, el bon ambient que existeix.

L'actriu de La Promesa treu a la llum la veritat

La Promesa ha viscut uns dies molt intensos, després de l'intent de Jimena de fer cremar la vivenda dels marquesos de Luján. Afortunadament, l'incendi ha estat frenat, però el seu acte ha portat conseqüències serioses. En efecte, que hagi estat feta fora del lloc, de manera que el seu camí en la ficció ha acabat, com es va filtrar per error recentment .

La sèrie de La 1 ha decidit posar punt final així al personatge de la dona de Manuel, que s'ha pres un temps amb Jana . I amb aquest gest ha propiciat que l'actriu que dóna vida a aquella, Paula Losada, s'hagi hagut d'acomiadar d'aquesta feina. Ho ha fet visiblement emocionada i així ho ha deixat de manifest a les seves xarxes socials.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena seriosa amb la mirada fixa
'La Promesa' perd el personatge de Jimena | RTVE

La intèrpret de La Promesa ha volgut dir adéu pujant diverses imatges al compte d'Instagram. Imatges en què ha revelat el bon rotllo que hi ha a la ficció entre actors i també amb els tècnics. És més, amb aquestes ha mostrat el ram de flors que li han regalat els seus companys i fins i tot els gestos d'afecte que han tingut cap a ella per la seva marxa.

I també les ha volgut acompanyar d'unes paraules molt emotives cap a tots els integrants de l'equip de la sèrie. Exactament, ha dit: “Ningú va dir mai que fos fàcil aixecar-se a les 6:00, anar-te'n a dormir sabent que tens encara les paraules del dia anterior al cap. Feu que sigui fàcil, agradable i, si la cosa es complica, mai falla el somriure darrere de la càmera”.

“Hem estat autòmats del temps i, tot i així, aconseguiu fer-ho bonic. El cos fa mal a l'hivern ia l'estiu hem sobreviscut sota el forn dels focus. Sou família, perquè sou casa”.

Així mateix, la Paula ha afegit: “Heu estat inèrcia, el lloc on ja no tinc por, però sí ganes. Gràcies per l'afecte, per l'escolta. Prometo tornar, encara que sigui de visita”.

Això sí, tot l'equip també ha volgut dir-li adéu com es mereix. Per aquesta raó, al compte oficial de la sèrie s'ha pujat un vídeo amb el seu darrer enregistrament. I al costat d'aquesta s'ha escrit un cor i una frase emotiva: "Et trobarem molt a faltar".

L'actriu de La Promesa s'acomiada també dels espectadors

La Promesa ha vist que Losada no ha volgut dedicar només unes paraules als seus companys, també als espectadors. I és que, encara que el seu personatge ha estat pèrfid i el gran obstacle de l'amor entre la Jana i el Manuel, en aquest temps ha rebut moltes mostres d'afecte.

Manuel i Jimena, personatges de La Promesa, discutint
'La Promesa' ha tingut a Jimena un personatge molt important | RTVE

Per aquesta raó, en la publicació esmentada s'ha acomiadat dels seguidors. Ho ha fet dient: “Amb les flors a l'esquena, Jimena us dóna les gràcies per haver-la acompanyat en aquest viatge. Per haver confiat que les urpes sempre acaben sortint, que no és fàcil ser quan no et deixen”.

“D'ella m'emporto moltes coses, però, sobretot, la lluita, perquè mai no vull tornar a sentir-me petita. M'acomiado donant les gràcies als que ens seguiu des de casa”.