Muntatge de fotos del cartell de la sèrie de RTVE '4 Estrelles' i, al costat, la silueta d'una parella amb interrogants
TELEVISIÓ

'4 estrellas' dona noves pistes sobre la relació que té l'audiència en suspens

'4 estrellas' té els seus seguidors enganxats al televisor per descobrir què passa amb la relació tan polèmica

4 estrellas està fent girs inesperats en els seus últims capítols, que han deixat absolutament perplexos tots els seus espectadors. I precisament un ha consistit en una nova relació, que ha provocat que el poble sencer n'estigui parlant.

Doncs bé, 4 estrellas als episodis de la setmana que ve donarà més detalls de com continua aquesta relació. Així, tal com hem pogut veure a través del seu avanç més recent, aquesta es complicarà molt més. Sí, perquè els secrets que hi ha darrere seu es troben cada cop més a prop de sortir a la llum.

4 estrellas revela els pròxims passos de la relació

4 estrellas ha sorprès moltíssim fent que Arturo iniciï una relació amb l'ex del seu amic i company de pis. En concret, ell, malgrat saber que encara és la dona de Miguel, no ha dubtat a deixar-se portar amb Rosa. I és que li ha resultat molt atractiva, alhora que una persona especialment apassionada a la intimitat.

Captura de '4 estrellas' amb Arturo amb una caixa de croissant i Rosa amb un abrigorjo
'4 estrellas' continuarà avançant en la relació d'Arturo i Rosa | RTVE

La sèrie de La 1 ha mostrat que van ser tan fogosos la primera nit junts que a Vera no es parla d'una altra cosa. Això sí, encara que se sap qui era ella, se'n desconeix la identitat i això és el que té destrossat Romaña. Està desitjant descobrir qui ha ocupat el seu lloc per donar-li el seu merescut.

Arturo ha enganyat el seu amic i ha culpat un altre noi de ser l'amant de Rosa, però la seva mentida ha quedat desmuntada. I no només això li ha sortit malament, també la nova trobada amb la seva enamorada, ja que aquesta l'ha rebutjat després que ell l'hagués plantat.

4 estrellas en el seu darrer avanç ha descobert per on seguirà la relació la setmana que ve. Ha revelat que, malgrat tot, la dona continuarà sentint-se atreta per l'alcalde, creu que hi ha trobat el que mai li va donar el seu marit. Per això es propiciaran noves trobades entre els amants.

Tot alhora que Miguel continuarà entestat a reconquistar-la i descobrir la identitat de l'home amb qui ella se'n va a dormir. Això farà que protagonitzi situacions còmiques com ara els seus intents de ser un home del segle XXI amb ella.

Captura de '4 estrellas' amb Miguel seriós amb la mirada fixa
'4 estrellas' farà riure amb els intents de Miguel de ser un home modern | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, Angelita, que ha descobert la identitat dels enamorats, no es quedarà callada com li va prometre a Arturo. El que farà serà explicar-ho tot a Javier i això donarà lloc a embolics que faran que s'acosti el moment que la veritat vegi la llum. Veritat que propiciarà un conflicte entre l'edil i el seu amic, però també entre el primer i Rosa, ja que l'alcalde ha enganyat tots dos.

4 estrellas prepara una altra relació

4 estrellas no només girarà al voltant d'aquest triangle amorós, també ho farà al voltant de dos personatges més que van lligant caps i podrien viure un idil·li. Ens estem referint a Pedro i Clara.

És veritat que només conèixer-se van viure moments molt tensos, encara que, a poc a poc, han estat acostant-se. Ella ha començat a sentir-se atreta per ell. I aquest, al seu torn, fins i tot s'ha atrevit a demanar-li una cita, però s'ha emportat una negativa per resposta.

Ara bé, als episodis següents, veurem que l'afer és més a prop. I és que, a més d'agradar-se físicament, tenen moltes coses en comú. Entre elles, estar educant els seus fills en solitari i ser pares que han patit pels problemes dels seus fills.

Pla curt de Clara, personatge de '4 estrelles', amb rostre molt seriós
'4 estrellas' propiciarà que la nova relació acabi sent una realitat | RTVE

Aquesta possible relació esdevindrà més possible quan Clara rebi una empenta. Sí, perquè la seva filla i la seva tieta l'animaran a deixar-se portar definitivament amb aquell.