Protagonistes de 4 estrelles, la sèrie de La 1
TELEVISIÓ

'4 estrellas' canvia el guió per donar feina a dos actors molt especials

'4 estrellas' donarà cabuda a nous personatges, que alteraran la vida de la família Lasierra de manera contundent

4 estrellas és una de les sèries de moda al nostre país. I és que ha aconseguit captivar els espectadors, per això ja té seguidors fidels cada nit que s'emet a La 1.

Fins a tal punt arriba el seu èxit que 4 estrellas ja ha signat i començat a gravar la segona temporada. Un nou lliurament en què hi haurà moltes sorpreses, entre les quals destaca la incorporació de dos actors molt reconeguts pel públic. La història farà un gir per donar cabuda a aquests, que donaran molt de joc.

4 estrellas fa una volta de rosca a la trama amb la incorporació de dos nous personatges

4 estrellas, igual que La Promesa i Cuéntame, està sent un dels grans èxits de La 1. La seva història, els seus divertits personatges i les situacions tan rocambolesques a què s'enfronten han aconseguit que es consolidi a la graella.

La sèrie sobre la família Lasierra ja està treballant en la segona temporada i, pel que sabem, s'acosten canvis. Sí, perquè arribaran dos nous personatges que revolucionaran la vida de la Marta, la Clara i la Silvia.

El que passarà a 4 estrellas és que la Rita tornarà a Vera després de fer un viatge molt especial. I ho farà amb companyia, en concret, de la nova parella: el Rafael Albalad. Amb aquest està disposada a casar-se i, per això, ell comença a viure al poble.

Aquest nuvi és interpretat pel Francis Lorenzo. Un conegut i estimat actor del nostre país que ha participat en altres ficcions importants com Compañeros, Águila Roja i Médico de familia, per exemple. Ell serà l'encarregat de fer feliç la matriarca del clan i haurà de guanyar-se l'afecte i el respecte de les filles, sobretot.

Fotografia del repartiment de la segona temporada de la sèrie 4 estrelles de La 1
'4 estrellas' viurà una autèntica revolució amb l'arribada d'una nova família | RTVE

Però és que el Rafael portarà a la vida de la seva xicota més persones. Així, la seva germana, Paz, també es farà molt present a Vera i no deixarà indiferent ningú. Ella és una dona d'armes prendre, disposada a defensar i protegir els seus de tot i tothom.

L'Elisa Matilla és l'actriu que interpretarà aquest controvertit personatge de 4 estrellas, amb qui tornarà a la televisió i a La 1. Sí, perquè l'última vegada que la vam veure a la petita pantalla va ser el 2022 al paper de la Margarita a Servir y proteger. Això sí, també cal destacar que ha estat part important d'altres ficcions reconegudes com Amar es para siempre, Tierra de lobos i Los ladrones van a la oficina.

4 estrellas tindrà més figures noves

4 estrellas ja ha anunciat l'arribada de les dues noves incorporacions i n'apareixeran diverses més. En efecte, cobraran protagonisme tres personatges més, que pertanyen a la família Albalad esmentada.

Estem referint-nos al Tristán, que és el fillastre independent i que donarà més d'un problema. Aquest serà interpretat pel Jorge Suquet, conegut pels seus treballs en ficcions com La caza, Mar de plástico i Ángel o Demonio .

Així mateix, la sèrie presentarà en la seva segona temporada a la Paula, que és una jove que aconsegueix captivar tothom amb el seu somriure. A la seva pell es ficarà la Marta Guerras, vista a Servir y proteger i a UPA Next.

Marta Guerres posant en un photocall
'4 estrellas' comptarà també amb Marta Guerras | Instagram

I, finalment, els seguidors de les aventures de la família Lasierra veuran també l'arribada de la parella de la jove. Es tracta del Diego, un murri que no té pèls a la llengua en dir el que pensa. Li donarà vida l'actor Nacho López, famós pels seus papers a Al salir de clase i El comisario.

Nacho López posant en un photocall
'4 estrellas' incorpora a l'elenc Nacho | Europa Press