Muntatge amb els personatges de '4 estrellas', el logotip de la sèrie, cors roses i un emoji trist
TELEVISIÓ

'4 estrellas' arrenca la seva nova temporada amb dos nous afers i un trist adeu

'4 estrellas' ha començat els seus nous capítols amb magnificència, sense donar respir als seus espectadors

4 estrellas ha començat a emetre la seva segona temporada i la veritat és que ho ha fet de forma trepidant. Sí, perquè en aquest primer episodi ja han tingut lloc situacions de tota mena que han tingut enganxats els seus seguidors al televisor.

En concret, 4 estrellas ha començat revelant dos nous afers. Però també ha provocat la mort inesperada d'un personatge.

4 estrellas presenta dues històries d'amor noves

4 estrellas va acabar la seva primera temporada amb magnificència. Va acabar amb moments molt emotius: la marxa de Julio i Ainhoa, la tornada a Vera de Ricardo i la mort d'aquest.

Doncs bé, la sèrie de La 1 ha començat la seva segona temporada de la mateixa manera, donant el millor per a satisfacció dels seus seguidors. Ha iniciat aquesta amb un capítol on, per exemple, han sortit a la llum dues noves relacions sentimentals.

La primera ha estat la de Rita, que durant les vacances en un vaixell s'ha retrobat amb un amor del passat, Rafael. Aquest, que és interpretat per Francis Lorenzo, ha tornat a conquistar la matriarca de la família Lasierra. De fet, han tornat a Vera molt enamorats i fins i tot amb plans de boda.

Fotografia de la segona temporada de 4 estrelles a La 1

Això sí, no tindran gens fàcil convertir-se en marit i muller. El motiu és que les seves respectives famílies pensen que casar-se és massa precipitat, quan només han estat sortint uns mesos. I la veritat és que ja s'ha viscut una forta topada entre totes dues per aquesta qüestió.

La segona història d'amor que 4 estrellas ha revelat és la que té com a protagonista Marta. Aquesta, després de demanar el divorci a Julio, ha tingut una nit de passió amb un desconegut, David. Com s'ha vist al primer capítol de la nova temporada, els mesos han passat des d'aquell moment, encara que ella continua pensant en ell.

Té tan clar que l'ha conquistada que està buscant-lo fins i tot per xarxes socials. És veritat que encara no ha aconseguit trobar-lo, però ho farà, encara que no com li agradaria. La jove descobrirà que el seu enamorat és el marit de la filla de Rafael, cosa que suposarà que s'iniciï un nou triangle amorós.

D'aquesta manera, es generarà una situació totalment insòlita, que donarà molt de joc i que deixarà tots dos fora de combat. A ella, a més, li farà saber que ell no està solter i que tampoc es diu David. Se sentirà enganyada, però l'atracció entre tots dos és absolutament inevitable.

Captura de '4 estrellas' amb Marta parlant amb David a prop de la cara

4 estrellas acomiada un personatge

4 estrellas va concloure la seva primera temporada amb la mort de Ricardo i ha posat en marxa la segona amb una altra. En efecte, qui ha mort és Vittorina, la mare de Rafael. Ho ha fet després d'una escena a mig camí entre la comèdia i el terror.

La dona, de la qual s'ha indicat que té un sisè sentit, ha aparegut al capítol amb un halo de misteri i disposada a parlar en privat amb Rita. Un cop totes dues soles ha advertit a la xicota del seu fill, observant-li la mà, que intuïa “vides en perill i mort”. I tant que ha vist tragèdia, ja que segons després ha mort, de sobte, a la seva cadira de rodes.

Per si no n'hi hagués prou, 4 estrellas també han sorprès amb l'arribada a la universitat de Jon i Sara, així com amb Marifrán convertint-se en recepcionista de l'hotel. Sense passar per alt que el germà de Javier, Miguel, ha arribat a Vera després que la seva dona li hagi demanat el divorci.

➡️ Televisió

Més notícies: