Muntatge amb Xavier Rius a mig cos amb un dit al front i una imatge de Messi i Joan Laporta de fons

Laporta se la fot

Xavier Rius repassa les notícies més importants com el cas Messi, les festes rave a Catalunya o l'últim cop judicial contra Irene Montero

Laporta se la pega

Nou repàs a les notícies més destacades que la premsa ha publicat en les últimes hores. Xavier Rius, director d'E-Notícies, aborda els principals temes que han estat a notícia. La més cridanera de totes és, sens dubte, el contratemps que han patit els aficionats del FC Barcelona amb Messi marxant a l'Inter de Miami.

Però més enllà d'aquest tema, que fins i tot ha disgustat TV3, és notícia, per exemple, l'últim cop que ha rebut Irene Montero. I no parlem de les negociacions amb Sumar, un nou partit que de “nova política” n'hi ha més aviat poc. El cop a la representant de Podem arriba pels tribunals i ataca directament la tesi de ministra d'Igualtat amb la seva llei “Només sí és sí”.

Les festes rave tornen a ser notícia a Catalunya. Una cosa que ja és habitual. L'última, una en què 5 agents de Mossos d'Esquadra van resultar ferits. Parlant de successos, també comenta Xavier Rius els actes vandàlics patits per una zona de la part alta de Barcelona, amb punxades a les rodes de diversos cotxes.

Els pactes electorals, especialment els de l'Ajuntament de Barcelona, també formen part de l'actualitat informativa. També hi ha lloc per a les discussions entre PNB i Bildu o les maniobres de Pedro Sánchez per col·locar els seus ministres a les llistes per al proper 23 de juliol.