Imatge dels Mossos d'Esquadra en un control policial a la Noguera, a Lleida

Continua la rave on van resultar ferits cinc agents dels Mossos d'Esquadra

Diversos agents dels Mossos van resultar ferits després d'una batussa amb alguns dels assistents a la festa il·legal

Sense aturador. La Rave on cinc agents dels Mossos d'Esquadra van resultar ferits no s'atura. La festa il·legal, celebrada a prop de l'embassament de Santa Anna, al terme municipal d'Ivars de la Noguera, a Lleida, està en marxa des del passat dissabte a la nit i els Mossos han pres la determinació aquest dimarts al matí de controlar els accessos.

Així, els agents —alguns dels quals van resultar ferits en una baralla dissabte passat— volen evitar que augmenti l'afluència de gent a la zona, perquè es pugui desallotjar la festa com abans millor. Els Mossos d'Esquadra també realitzen proves de drogues i d'alcoholèmia.

Cinc agents dels Mossos, ferits

La situació és tensa, molt tensa. Dissabte passat, fins a cinc agents del cos de Mossos d'Esquadra van resultar ferits després d'una baralla amb algunes de les persones que volien entrar a la festa.

Segons el cos, la policia va aconseguir detenir els ocupants d'un camió que es dirigia a la festa. Els ocupants del vehicle, però, van optar per agredir els agents dels Mossos i els van envestir amb el seu camió.

En un moment de màxima tensió, alguns dels participants a la Rave es van enfrontar als Mossos i un dels dos detinguts va poder escapar-se. A conseqüència de la baralla, cinc Mossos van resultar ferits lleus. Cal destacar que quatre dels cinc Mossos que van resultar ferits han sol·licitat la baixa laboral.

La festa continua aquest dimarts, 6 de juny, al matí.