Primer pla del dau corporatiu a la teulada de TV3
POLÍTICA

Disgust a TV3 per la marxa de Messi

Després de setmanes d'especulacions, el jugador argentí va rebutjar l'oferta del FC Barcelona

TV3 va tenir un mal dia aquest dimecres. La televisió pública catalana es va veure obligada a anunciar que Leo Messi jugarà a l'Inter de Miami, refusant així l'oferta del FC Barcelona. Una informació que va acabar contradient la multitud d'especulacions que la mateixa TV3 va donar en els dies anteriors.

Segurament, si s'hagués confirmat el retorn de l'astre argentí al club blaugrana, TV3 no hauria dubtat a donar prioritat a la notícia. Però que Messi es decidís pel club nord-americà, va fer que aquesta informació recaigués en l'escaleta del TN. Va obrir la secció d'esports i poca cosa més.

TV3, La Vanguardia, Sport i molts més mitjans catalans van donar moltes possibilitats al FC Barcelona per contractar Messi. Sobretot, en els dies previs a la decisió final de l'argentí. Però després de tot el fum publicat, la veritat per fi va sortir a la llum: el recent campió del món va decidir allargar la seva carrera a la Major League Soccer (MLS) dels Estats Units.

Primer pla de Leo Messi molt suat

TV3, al seu Telenotícies, va dir que Messi no tornarà a vestir la samarreta del Barça. L'astre argentí no confiava en els moviments que havia de fer el club barceloní per inscriure'l a LaLiga. I va decidir, al costat de la seva família, que la millor opció per a ells era allunyar-se dels focus de futbol, jugar en una competició menys exigent i viure en un lloc agradable com és Miami.

TV3 no està passant els seus millors dies, sens dubte. I és que incomplir tots els pronòstics sobre el frustrat fitxatge de Messi al Barça, no és l'únic contratemps que s'ha emportat darrerament. Fa tot just 10 dies, a les eleccions municipals, també la majoria de les enquestes que van publicar estaven equivocades.

I això, per no parlar de la recent polèmica generada a les xarxes socials amb la seva última sèrie, Cites Barcelona. L'exitosa producció de TV3 i Amazon va causar enrenou entre els independentistes per haver-la gravat en castellà, i després traduir-la al català.