Muntatge fotogràfic amb el cub de TV3 i Sílvia Orriols en primer pla
POLÍTICA

El doble joc de TV3 amb el que consideren extrema dreta

La televisió pública catalana segueix amb la seva campanya contra Sílvia Orriols

Cada dia que passa és més evident: Sílvia Orriols s'ha convertit en l'enemiga número 1 del processisme. La tenen al punt de mira i critiquen cada un dels seus moviments. I el braç mediàtic del processisme fa el mateix. Només se salten el cordó sanitari informatiu sobre Aliança Catalana per criticar-la i intentar deixar-la en evidència.

Els principals mitjans afins al 'procés', amb TV3 al capdavant, silencien Sílvia Orriols i els seus votants. Però quan veuen una oportunitat de posar-la a la diana, no dubten a donar 'bombo' a la qüestió, encara que els acabi sortint malament. A les darreres hores hem viscut un nou capítol d'aquest 'acoso y derribo' processista contra l'alcaldessa de Ripoll. El motiu, la decisió de denunciar un immigrant il·legal a la policia.

Primer pla de la candidata de Ripoll d'Aliança Catalana

El canal informatiu de la tele pública catalana, el 3/24, es va fer ressò de la notícia. Això sí, ho va fer donant veu a una ONG, però silenciant Sílvia Orriols (i, per tant, sense oferir la versió de l'Ajuntament de Ripoll). A més, evidentment, anaven repetint al llarg de la notícia, una vegada i una altra, que Aliança Catalana és d'“extrema dreta”.

Contrasta que, uns minuts més tard, la mateixa Televisió de Catalunya donava veu a una altra formació política que ells mateixos també consideren “d'extrema dreta”: VOX. El partit de Santiago Abascal va estar present en el debat electoral dirigit per Ariadna Oltra. I molts espectadors van assenyalar aquesta incoherència de la televisió pública catalana.

De fet, la mateixa Sílvia Orriols ja va assenyalar els motius del diferent tracte que la tele pública fa entre ella i la formació d'Abascal. “VOX no els pot arrabassar quotes de poder”, als partits processistes. "Aliança Catalana els ha arrabassat un 30% de l'electorat a Ripoll. Per això no em veureu a TV3, estic castigada”, explicava la líder d'Aliança Catalana.

Potser, si la formació de Sílvia Orriols es presenta al Parlament i acaba aconseguint representació, la TV3 no tindrà més remei que donar-li veu. Mentrestant, prefereixen continuar exercint de braç mediàtic del processisme. Un processisme que està més còmode amb VOX, ja que així poden culpar algú de tots els seus mals, que amb Aliança Catalana.

➡️ Política

Més notícies: