Muntatge d´un primer pla de Sílvia Orriols somrient i una foto petita d´un immigrant tapat amb una manta blanca
POLÍTICA

L'Ajuntament de Ripoll ja lliura immigrants il·legals a la policia

Aliança Catalana treu pit amb les primeres detencions

Aliança Catalana es va presentar a les eleccions municipals amb la promesa d'acabar amb la immigració il·legal. Els veïns de Ripoll li van donar suport majoritari amb més del 30% dels vots. El partit de Sílvia Orriols, ara al govern municipal, ja ha començat a posar en marxa les seves mesures.

Segons informen des del compte oficial del consistori, “aquest matí la Policia Local ha localitzat una persona dormint a la zona de Devesa del Pla. L´home, d´origen marroquí, ha manifestat que es troba en situació irregular”.

Segons l'ajuntament, els agents "han contactat amb el Cos Nacional de Policia, que un cop fetes les comprovacions, se l'han endut per obrir-li un expedient d'expulsió".

L'ajuntament en mans d'Aliança Catalana acompanya la informació d'una foto de l'immigrant estès a la gespa. La publicació ha suscitat tota mena de comentaris, molts amb insults al partit d'Orriols. Altres, no obstant, aplaudeixen la mesura i diuen que “algú havia de posar ordre”.

'Aliança Catalana compleix'

L'alcaldessa Sílvia Orriols ha sortit al pas de les acusacions amb un missatge a les seves xarxes socials. “Tots els que ara acuseu l'ajuntament de Ripoll de feixisme per voler posar ordre al descontrol migratori, suposo que també considereu feixistes els andorrans i els danesos. A tothom, vaja, perquè no conec cap país que no reguli la immigració”, ha tuitejat.

L'alcaldessa defensa que “entrar il·legalment és un delicte” i que “consentir-ho pot generar un efecte crida amb greus conseqüències econòmiques i culturals”. Ha afegit que les institucions han de “garantir el benestar i la seguretat ciutadana”.

També Jordi Aragonès, cosí de Pere Aragonès i membre d'Aliança Catalana, ha tuitejat aplaudint l'acció: “Aliança Catalana compleix”.

Implacables amb la immigració il·legal

Aliança Catalana ja ha iniciat els tràmits per tancar la mesquita de Ripoll, que veuen com un niu de radicalisme. També han posat en marxa un cens per detectar il·legals i expulsar-los. Volen demostrar que seran implacables en els objectius.

Primer pla de Sílvia Orriols amb la bandera catalana de fons

El partit prepara el seu assalt al Parlament, amb la promesa de regular la immigració. Catalunya és de llarg la comunitat que més immigració àrab rep, més del doble que la segona. Aliança proposa restringir la immigració fins que baixi l'atur, i expulsar els delinqüents i els il·legals.

➡️ Política

Més notícies: