Muntatge de fotos de la tiktoker @anaaapaz parlant de trucs per a les rebaixes de Zara
MOLT +

El truc viral per saber quins articles tindran descompte a Zara les properes rebaixes

Un consell senzill que arrasa a TikTok et pot fer estalviar molts diners en les teves compres de rebaixes de Zara

Els primers dies de gener són sinònim de compres i consum per tot arreu. Després de l'arribada dels Reis Mags, les nostres butxaques donen pas a les rebaixes de gener, amb les cadenes de roba com a màxims exponents. Com no podia ser d'una altra manera, Zara és una de les empreses més buscades pels usuaris durant aquest període.

No només pel seu ampli ventall de productes, sinó pels descomptes que aplica l'empresa sobre els articles de roba en aquesta campanya. Un altre valor afegit que aporta la companyia fundada per Amancio Ortega és que els futurs compradors es poden fer amb la roba rebaixada un dia abans.

I és que per tots és sabut que mentre que els establiments no disposen de les rebaixes fins al dia 7 de gener, a la web i a l'app es pot adquirir a partir del 6.

Com saber si un producte està rebaixat o no

En principi, no es pot saber quines peces seran rebaixades fins al dia assenyalat. Cosa que pot generar nervis i incertesa a aquelles persones que porten temps fent l'ull a aquell abric i/o jersei somiat. Si formeu part d'aquest grup, no us preocupeu, hi ha una manera molt senzilla d'avançar-vos.

Muntatge de fotos de la tiktoker @anaaapaz parlant de trucs per a les rebaixes de Zara
Diversos usuaris han compartit aquest truc a les xarxes | TikTok, @anaaapaz, e-noticies.cat

Diversos usuaris en xarxes socials (inclosos treballadors i exempleats de Zara) han compartit un conegut truc per saber els descomptes amb anticipació. Ana Paz (@anaaapaz) n'és una i acumula milers de reproduccions amb els seus vídeos explicant el procés. Per això, només hauràs d'accedir al web internacional de l'empresa o al portal de Xina.

En aquestes pàgines apareixen els productes rebaixats uns quants dies abans, indicant el descompte corresponent amb un subratllat groc.

Així doncs, introduint la referència de la peça que volem comprovar, podrem saber quin percentatge de descompte s'aplicarà. Tot i que els preus al portal internacional solen ser més cars, el tant per cent rebaixat serà el mateix aplicat a Espanya.

La usuària de TikTok ha repetit el consell amb un nou vídeo aquest any, aconseguint desenes de milers de reproduccions poques hores després de publicar-lo.

A més, desenes de persones li han volgut agrair aquest pràctic tip als comentaris de la publicació. Un consell simple que pot fer que t'estalviïs molts diners en les teves compres de gener.