Isabel Díaz Ayuso sobre un fons de Madrid ia la dreta un cercle en què surt asseguda amb 2 persones més menjant

MOLT +

Els tres llocs de Madrid on pots trobar Isabel Díaz Ayuso prenent un vi

Isabel Díaz Ayuso recomana al seu Instagram el bar Brillant, el celler Pablo Morate i la Casa Ciriaco, tots tres a la comunitat de Madrid

Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid, té els llocs favorits ben definits quan es tracta de gaudir d'un bon vi. Segons la seva activitat a Instagram, Ayuso recomana tres llocs a la capital espanyola que, segons ella, són perfectes per gaudir d'aquesta beguda. Entre ells hi ha el bar Brillante, el tradicional celler Pablo Morate i la Casa Ciriaco, tots ells establiments de la comunitat madrilenya.

Foto d'Isabel Díaz Ayuso arribant a l'entrega de medalles d'honor al Palau Cibeles el 15 de maig de 2023 a Madrid
Isabel Díaz Ayuso sempre recomana llocs de Madrid | Europa Press

Isabel Díaz Ayuso ha consolidat una presència destacada a les xarxes socials, especialment a Instagram, on comparteix regularment aspectes de la vida i cultura madrilenyes. La seva activitat en xarxes no es limita únicament a la política, sinó que també mostra un interès a promoure diversos aspectes de la vida quotidiana a la capital. Un cop per setmana, la presidenta comparteix recomanacions sobre llocs per visitar; et presentem tres opcions per prendre un vi i, potser, trobar-te-la.

El Bar Brillant, el lloc on Isabel Díaz Ayuso es pren amb la copa de vi, un entrepà de calamars

El Bar Brillante ha guanyat fama a Madrid per ser premiat com el millor entrepà de calamars de Madrid. A més dels entrepans, l'establiment ofereix una varietat de tapes típiques de la capital, que inclouen patates braves, truita amb tripa, torrasses, entre d'altres. No només es limita als àpats, ja que també ofereix esmorzars i berenars amb xurros i porres acabats de fer acompanyats de xocolata calenta.

Isabel Díaz Ayuso menjant un entrepà amb 3 persones
Isabel Díaz Ayuso menjant-se el famós entrepà | @isabeldiazayuso

Amb una història que es remunta als anys trenta, el Bar Brillante s'ha convertit en un punt de referència a la capital. El preu del famós entrepà de calamars es manté en 7,50 €, mentre que les canyes se serveixen a un preu de 3 euros. No obstant això, malgrat la seva reputació, opinions a TripAdvisor mostren una puntuació de 2,5, cosa que reflecteix certa decepció entre els clients.

El Celler Pablo Morate, la recomanació d'Isabel Díaz Ayuso per gaudir del millor vi de Madrid

El Celler Pablo Morate, remunta la seva fundació a 1873, representa un tresor enològic a la regió madrilenya. Amb més d'un segle d'experiència en la producció vinícola, aquest establiment ofereix una àmplia gamma d'activitats per als seus visitants. Des de visites guiades i tasts-cursos de vi fins a esdeveniments de còctels i càtering museu, el celler proporciona una experiència completa per als amants del vi.

Les seves experiències oleoturístiques inclouen degustacions d'oli, caminades entre les vinyes, introduccions als tasts i visites enoturístiques que culminen amb un tradicional bullit madrileny. Compta amb una qualificació de 3,5 a TripAdvisor, i la recomanació d'Isabel Díaz Ayuso sens dubte augmentarà la seva visibilitat i atracció.

La Casa Ciriaco, el restaurant de tota la vida que enamora Isabel Díaz Ayuso

Casa Ciriaco, un emblemàtic restaurant de Madrid, representa l'essència de la taverna clàssica madrilenya i ha estat testimoni d'un episodi transcendental a la història d'Espanya. El 1906, durant la celebració del casament d'Alfons XIII i Victòria Eugènia, un atemptat va ocórrer a prop del restaurant, deixant un saldo de vint-i-quatre morts i més de cent ferits.

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, el lloc ofereix tres tipus de carta: per a la barra, el restaurant i grups, destacant la "truita Ayuso", favorita de la presidenta pel seu nom. El preu mitjà per persona oscil·la entre 30 i 40 euros. Té una puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor i els seus comensals remarquen que el menjar està deliciós, però que les racions són molt petites.