Roberto Leal sobre un fons de Sevilla ia la seva esquerra un cercle amb una taula de restaurant

MOLT +

La taverna de barri que té enamorat Roberto Leal: la més barata de Sevilla

El bar Aurora, a Alcalá de Guadaíra, ha conquerit el paladar de Roberto Leal, que la descriu com la millor de la regió

El popular presentador Roberto Leal ha deixat entreveure un dels seus racons favorits de Sevilla: la taverna Aurora, ubicada a Alcalá de Guadaíra. Amb una barreja única d'encant local i autenticitat, aquest modest establiment ha captivat el paladar del comunicador, que l'ha proclamat com a millor de la seva terra. No només ressalta la seva oferta gastronòmica, sinó també la seva assequibilitat, i és dels més barats de la regió.

Roberto Leal, ha revelat en una recent entrevista per a la guia Repsol que el seu lloc predilecte a Sevilla és la taverna Aurora, propietat del seu amic Jesús Gómez. En els seus elogis cap a aquest establiment, Leal destaca la qualitat de la seva cervesa, assegurant que allà se serveix "la cervesa més freda de l'univers". A més, emfatitza l'hospitalitat i l'erudició de Jesús, que no només té un tracte molt amable, sinó també pel coneixement profund de diversos temes, des d'actualitat fins a física.

Fotografia de Roberto Leal com a presentador del programa El Desafío de Antena 3
Roberto Leal és el presentador del Desafiament | Atresmedia

Entre les recomanacions culinàries del presentador hi ha els milfulls de ventresca, els seitons fregits i la corriola d'Alcalá, dient que "és una experiència gastronòmica que et treu el sentit". Aquestes afirmacions de Leal segurament augmentaran l'atractiu de la taverna.

Roberto Leal: ''és una experiència gastronòmica que et treu el sentit''

L'Aurora ofereix als seus comensals un ambient encantador, on la suau il·luminació i la vegetació creen una atmosfera veritablement màgica, segons descriu la web. Aquest establiment ha estat reconegut pel seu servei, el premi al millor servei pel restaurant guru l'any 2022.

La seva variada carta està dividida en diferents seccions, començant pels entrants freds, on destaquen les milfulles de ventresca recomanades per Roberto Leal a tan sols 3 euros. La gran ració d'ensalada, el plat més car d'aquesta secció, amb un preu de 7 euros. Pel que fa als entrants calents, s'ofereixen des de torrades de foie-gras amb poma per 4 euros fins a les croquetes d'olla per 7 €.

L'apartat de peixos, anomenat ''el mar de cobles'', inclou opcions com l'hamburguesa de xocs per 3,50 € i el llom de lluç amb beixamel i pinyons per 4,20 €. Pel que fa a les carns, es pot gaudir del caramel de galta per 4,20 € i el plat més costós de la carta, el filet de vedella, a 16 €.

L'establiment preferit de Roberto Leal és dels més barats de Sevilla

Finalment, l'apartat ''oli els meus ous'' ofereix plats amb aquest ingredient a un preu de 4 euros cadascun. Per culminar l'experiència, les postres casolanes, totes a 3,50 €, inclouen natilles, les politges d'Alcalá esmentades pel presentador i una mousse de xocolata amb galetes.

Té una puntuació de 4,5 a TripAdvisor i tots els comentaris són positius. Els comensals elogien el menjar i el tracte de Jesús i els seus empleats. Amb comentaris com ''és meravellós'' i ''més del que esperava'', queda clar que Roberto Leal té molt bon gust per als bars.