Muntatge de fotos de cervells de porc i una captura d'un TikTok de @stefanyrolong1
MOLT +

Una colombiana flipa amb el producte de Mercadona que molts espanyols desconeixen

Desenes d'usuaris han manifestat comentaris d'incredulitat en veure aquest producte i mentre que altres han explicat com cuinar-lo

Canviar de país sempre comporta un gran nombre de xocs culturals. Especialment, quan es creua l'oceà. Aquest és el cas de Stefany Rolong, una colombiana que actualment viu a Espanya i que explica les seves aventures a través del seu compte @stefanyrolong1.

A TikTok mostra els canvis que més l'han sorprès i com s'ha adaptat a la seva nova llar. Un dels aspectes que més li han cridat l'atenció és el menjar. Tant per la riquesa gastronòmica del país, com pels productes que pot trobar als supermercats.

Els productes que més us han sorprès

En una de les seves darreres publicacions, Stefany ha pujat un carrusel de fotos on ensenya els productes de Mercadona que més sorpresa li han generat. El primer també ha causat una gran sensació entre diversos usuaris espanyols que el desconeixien.

Muntatge de fotos de foie gras fresc i cervells de porc, dos productes que han estat ensenyats a TikTok per @stefanyrolong1
Alguns dels productes que la usuària mostra | TikTok, @Stefanyrolong1, e-noticies.cat

“Coses que venen al supermercat d'Espanya que a Colòmbia no havia vist”, titula. El primer que veiem, és un embolcall de sang bullida a 2,01 €. “Com es prepara? En quina recepta?”, es pregunta.

La resta de productes

  • Picantons: són pollastres joves, específicament pollets d'una raça de gallina que es cria per obtenir carn tendra i saborosa. Aquests pollets solen tenir entre 3 i 5 setmanes d'edat al moment de la collita i pesen aproximadament 400-600 grams.
  • Guatlles
  • Ànec
  • Foie gras: es tracta del fetge hipertrofiat d'un ànec o d'una oca, el qual ha estat sobrealimentat.
  • Conill
  • Ou filat: és un tipus de preparació d'ou que implica cuinar la clara i el rovell en una forma molt fina i estesa, similar a un fil. Aquest mètode de cocció crea una textura delicada i filada, per això el seu nom.
  • Sessos de porc

Muntatge de fotos de guatlles i ànec, dos productes que han estat ensenyats a TikTok per @stefanyrolong1
El xoc cultural ha estat brutal | TikTok, @Stefanyrolong1, e-noticies.cat

Sorpresa amb la sang bullida

Tot i que la usuària ha publicat diferents productes, el que més ha cridat l'atenció —amb diferència— ha estat el de la sang bullida. Diverses persones han volgut fer la seva aportació sobre això.

  • “Això de la sang bullida no ho havia vist mai (soc espanyola)”.
  • “Sofregeixes una ceba a tires, afegeixes la sang a daus, sal, pebre i afegeixes una mica d'orenga. Boníssima”.
  • “23 anys aquí a Espanya i no he vist mai sang bullida al Mercadona. A Colòmbia la fem servir per fer botifarra”.
  • “La sang bullida jo la menjo: la trossejo i la fregeixo amb ceba, sal i pebre, i una vegada feta al plat o amb pa i maionesa està boníssima 😚😚”.