Alain Hernández sobre un fons de Saragossa i al seu costat un cercle amb ell prenent una copa de vi

MOLT +

El restaurant amb estrella Michelin on et pots trobar Alain Hernández

El Casa Pedro, que és a Saragossa i ha conquerit el paladar d'Alain Hernández, està especialitzat en menjar aragonès

A la ciutat de Saragossa hi ha el Casa Pedro, que ha pogut captivar el paladar de l'actor Alain Hernández. Hernández, conegut per gaudir del menjar local de cada lloc on visita, va escollir aquest establiment i no va poder sortir més content. Amb la seva especialització a la cuina aragonesa, aquest lloc ostenta una estrella Michelin, convertint-se en una destinació obligada a la ciutat.

En una publicació recent al seu compte d'Instagram, Alain Hernández va expressar la seva admiració pel Casa Pedro, descrivint-lo com "una meravella". Amb paraules carregades d'elogis, l'actor aclamat va compartir la seva experiència. En elles, va agrair a l'equip del restaurant per la seva hospitalitat, qualificant-los com a "belles persones" i reconeixent la seva tasca en obrir-li les portes de casa amb tant d'afecte.

Acompanyant el missatge, una fotografia capturava el moment en què l'actor posava amb el personal de l'establiment. A més, va revelar alguns dels plats que havia gaudit durant la visita, entre els quals destacaven el salmó amb ous, el tataki de tonyina o el caneló farcit, entre d'altres.

El restaurant elogiat per Alain Hernández fa més de setanta anys que és a la ciutat

El Casa Pedro, situat a Saragossa, en ple Casc Històric, ha estat un referent de la capital aragonesa des de la seva fundació el 1950. Els germans i xefs Luis i Javier Carcas van agafar les regnes del restaurant el 2006, succeint a Santiago, fill del fundador Pere. La seva proposta culinària continua evolucionant amb propostes innovadores.

Han revitalitzat un establiment arrelat a la cuina tradicional, aportant el seu estil fresc i creatiu. Han pogut anar incorporant noves tècniques i productes sense perdre de vista la seva herència culinària. L'estil culinari és contemporani, però es manté fidel a la tradició aragonesa.

Alain Hernández va escollir el menú degustació del lloc, que val 55 euros

La majoria de les persones escullen el menú degustació, que consta d'una de dues entrants, un principal, un peix, una carn i unes postres. El preu d'aquestes petites mossegades és de 55 euros, excloent-ne la beguda.

A més, ofereixen una varietat de plats fora de carta. Aquests van des de guisats de bolets amb ou per 12 euros fins a filet de vaca amb nyoquis trufats per 25 euros, adaptant-nos a diferents gustos i pressupostos dels nostres comensals.

El lloc té una puntuació de 4,5 a TripAdvisor i els seus comensals destaquen que està bé, però que esperaven una mica més. Aquests comentaris són habituals, sobretot amb el pas del temps. Potser la visita d'Alain Hernández faci que molts aragonesos s'animin a anar-hi més vegades.