Muntatge de fotos d'una persona amb cara de sorpresa i de fons un pla general de Barcelona; al costat, dues imatges de tulipes

MOLT +

Pla ideal a Barcelona: una joia amb vistes espectaculars que arrasa a TikTok

Un desconegut camp de tulipes que és a prop de Barcelona arrasa a TikTok i l'entrada només costa 10 euros

Barcelona és un lloc vibrant i ple d'opcions per a tots els gustos. Tant si ets un amant de la cultura, un apassionat de la gastronomia o un fanàtic de la natura, Barcelona té un racó ideal per satisfer els desitjos de gairebé tothom.

Per als que busquen submergir-se en la història i l'art de la ciutat, poden visitar llocs emblemàtics com la Sagrada Família, el Barri Gòtic o el Parc Güell.

Un altre dels aspectes que més destaquen de la ciutat comtal és la seva varietat gastronòmica. Barcelona ofereix una àmplia oferta de restaurants i bars on delectar-se amb sabors únics.

Per als amants de la natura, llocs com el parc de la Ciutadella o el Montjuïc són ideals per fer pícnic o fer una passejada amb bicicleta. No obstant això, hi ha altres plans més desconeguts que, de mica en mica, es van popularitzant a través de les xarxes socials.

Hi ha un pla ideal per a aquells que volen prendre l'aire i allunyar-se de l'ambient de la gran ciutat. I es pot fer a només mitja hora de Barcelona.

Muntatge de fotos d'una noia mostrant un parc de tulipes que és a mitja hora de Barcelona
Niudalia Flower Farm és a mitja hora de Barcelona | TikTok, @Evi.Cpd, e-noticies.cat

El camp de tulipes que és a mitja hora de Barcelona i arrasa a les xarxes

Es tracta de Niudalia Flower Farm: Granja de flors, i és el camp de flors més gran a Catalunya. Niudalia és tot un paradís visual per a tothom que li agradin els paisatges florals.

Segons expliquen a la seva pàgina web, compta amb “cinc hectàrees de pura bellesa natural”. S'hi poden distingir fins a 40 tipus de flors i 500 varietats. Tot un paradís visual.

Tot i que a Niudalia no només es pot gaudir de les flors i la seva bellesa. També hi ha “oliveres centenàries, camps on les vaques pasturen lliurement i un santuari per als que busquen reconnectar amb la natura”, segons assenyalen a la seva web.

Niudalia està ubicat a Capolat (Barcelona) i ofereix cinc tipus d'entrades:

  • Entrada general: 10 euros els adults, 8 euros els nens.
  • Entrada general + visita guiada: 15 euros els adults, 13 euros els nens.
  • Pack flors, que inclou entrada + visita guiada + ram de tulipes: 29 euros.
  • Menú estàndard, que inclou entrada + visita guiada + menú estàndard: 39 euros.
  • Menú prèmium, que inclou entrada + visita guiada + menú prèmium: 49 euros.

Si t'entusiasma la natura i gaudir de l'aire lliure, aquest és el teu pla perfecte.

➡️ Molt +

Més notícies: