Cayetano Rivera i Marta Cerqueira sobre un fons de sevilla i al costat una habitació deluxe de l'Hotel Alfonso XIII
MOLT +

L'hotel de Sevilla que Cayetano Rivera va fer servir per amagar María Cerqueira: 400 euros

El pàrquing de l'Alfons XIII va ser utilitzat per Cayetano Rivera quan encara la relació amb Maria Cerqueira no estava confirmada

A la vibrant ciutat de Sevilla, l'Alfons XII es va convertir a l'escenari d'una intriga amorosa. Cayetano Rivera i María Cerqueira van ser albirats a les instal·lacions d'aquest hotel quan encara no estava confirmada la seva relació. La parella va ser vista al pàrquing d'aquest luxós establiment, on totes les habitacions són deluxe i parteixen dels 400 euros.

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira
Fa més d'un any que el torero surt amb la presentadora portuguesa | @maria_cerqueira_gomes, Instagram

L'elecció de Cayetano Rivera de mantenir el seu automòbil al pàrquing suscita conjectures sobre una possible estada nocturna a l'establiment. Tot i tenir l'opció d'allotjar-se a la casa del torero, la parella va optar per la discreció de l'hotel, suggerint més intimitat en la seva relació. Aquest fet ara cobra especial rellevància, considerant que ja feia alguns mesos que sortien, però fins aquell moment, mai se'ls havia vist junts en públic.

L'allotjament on Cayetano Rivera pretenia amagar la relació té habitacions per 400 euros la nit

L'Alfons XIII és una joia arquitectònica que va ser encarregada pel rei Alfons XIII durant l'Exposició Iberoamericana del 1929. L'establiment s'erigeix en un emblema de luxe i sofisticació que es troba al cor de Sevilla. Amb l'ambiciosa visió de ser el millor hotel d'Europa, aquest establiment de 5 estrelles destaca per la seva ubicació privilegiada al barri de Santa Cruz, a tocar de la catedral.

El disseny reflecteix la riquesa de la cultura andalusa, amb les seves típiques influències arquitectòniques. Els preus, que comencen en 400 euros per nit, ofereixen opcions que van des d'habitacions deluxe dobles fins a suites amb un dormitori i una sala d'estar, a elecció dels hostes. No seria estrany que Cayetano Rivera decidís passar aquests romàntics dies en una d'aquestes luxoses suites al costat de María Cerqueira.

Dins d'aquest, l'oferta culinària també fa parlar. També hi ha una zona de restauració: el San Fernando, un bar de tapes, un bar de piscina i un clàssic bar americà. Moltes opcions poden ajudar a satisfer tota mena d'hoste, cosa que segur què va fer amb la parella.

L'establiment disposa de 126 habitacions i 22 suites, entre les quals destaquen les Victoria Eugenia i Alfonso XIII, per la col·lecció d'obres úniques. Les gairebé 6.000 ressenyes a Google testifiquen la popularitat del lloc, amb un preu mitjà de despesa per estada de 683 €. La seva puntuació és alta, un 4,6 sobre 5.

Aquest lloc ha acabat consolidant-se com una destinació preferida per a aquells que busquen un hostatge a Sevilla. O, almenys, un lloc predilecte perquè una parella enamorada, Cayetano Rivera i la seva noia, fessin els primers passos junts.