Muntatge d'una senyora enfadada amb un vestit i fent una posició amenaçadora, alhora que es veu un quadre amb una captura del tiktok de karinherrero on fa una broma a la mare d'una noia que s'ha trobat pel carrer, fent-lo creure que no anirà a casa la nit de Nadal
MOLT +

Li gasta una broma a la seva mare que li arruïna el Nadal

Una broma del programa ‘Anda ya’ de Los40 enfronta una filla i la seva mare just abans de Nadal

Les bromes dels programes de ràdio són de sobres conegudes, però qualsevol pot caure en una d'elles. Això li va passar l'altre dia a una mare que va rebre una trucada telefònica de la seva filla. Un escenari que formava part del famós programa de ràdio Anda ya de Los40.

Karin Herrero és un locutor conegut per fer bromes telefòniques. Al seu compte de TikTok ha publicat una de les últimes que ha gastat i n'hi ha per a sucar-hi pa.

En ella, una noia truca a la seva mare per dir-li que té parella i que se n'anirà a Eivissa amb ell a passar aquestes dates tan assenyalades. La notícia no li senta gaire bé a la progenitora i la conversa va de mal en pitjor.

El Nadal a Espanya són sagrats

La mare li pregunta com es diu el noi i quan li diu Karin, també li pregunta per la seva nacionalitat. És aleshores quan el locutor l'acusa de racista i li anuncia que passaran junts la nit de Nadal. Aquesta és la gota que fa vessar el got, la mare comença a enfadar-se i deixa anar un “ja parlem a casa”.

Karin segueix tirant llenya al foc, li diu que ell és el churri de la seva filla i culmina amb un: “Vostè és una senyora que té més anys que un bosc”. A més, segueix provocant-la dient-li que les tradicions han canviat i fins i tot li insinua que es drogaran. La mare no pot amagar la seva indignació, per això el locutor decideix explicar-li la veritat.

Captura de TikTok de l'usuari @karinherrero on se'l veu al carrer amb una gorra i el mòbil a la mà fent una broma a la mare d'una noia que s'ha trobat, amb el text de
Li diu a sa mare que no passarà la Nit de Nadal a casa | @karinherrero

Karin li demana que, abans d'enviar-lo a la merda, enviï una salutació a tot el país perquè està en directe en una broma telefònica. Davant la confessió, la mare deixa anar l'insult més famós d'Espanya i aquí s'acaba el vídeo.

La veritat és que no sabem què va passar quan aquesta noia va tornar a casa seva i es va haver d'enfrontar a la seva mare. Però no ens agradaria estar a la seva pell.

Les bromes del programa de ràdio Anda ya han esdevingut llegendàries. Aquest morning show presentat per Dani Moreno ‘El Gallo’ i Cristina Boscá és expert a amenitzar els seus oients amb aquest tipus de trucades telefòniques.