Fotomuntatge amb fons de Barcelona i una imatge difuminada del nou restaurant de pollastre fregit xinès i signes d'interrogació

MOLT +

El famós restaurant de la Xina que ha arribat a Barcelona: dinar per menys de 3 euros

Barcelona acull el primer local de Zhengxin Chicken a Espanya, una coneguda franquícia xinesa de menjar ràpid

Barcelona va ser testimoni de la inauguració del restaurant Zhengxin Chicken el passat dissabte, 17 de febrer. Es tracta d'una franquícia xinesa de menjar ràpid especialitzat en pollastre fregit, com indica el seu propi nom. Al país d'origen tenen més de 25.000 locals que avalen la seva qualitat.

El seu nou local a Barcelona està situat al carrer de Sicília, número 129. Dissabte passat, el dia de la seva inauguració, oferien un obsequi als primers 50 clients. D'aquesta manera, van generar un reclam per intentar fidelitzar els seus clients i va ser tot un èxit.

Zhengxin Chicken ha arribat a Barcelona per competir amb les principals franquícies de menjar ràpid i pollastre fregit, com ja ha fet al seu país. A la Xina, on es va establir l'any 2000, ja ha superat algunes de les franquícies més populars d'aquest sector com ara Mcdonald's o KFC.

Zhengxin Chicken aterra a Barcelona amb molt bons preus

Zhenxin Chicken presumeix d'oferir un deliciós i cruixent pollastre fregit elaborat a la seva manera i a bon preu. La seva opció més econòmica és el bufet lliure al pes. Per només 2,89 euros per cada 100 grams es poden gaudir de diverses peces de l'autèntic pollastre fregit xinès.

Per als més atrevits també disposen d'una galleda d'aletes picants golden, que conté 12 unitats, per 11,30 euros. Aquesta oferta està enfocada als amants del picant.

A més, recomanen no deixar passar l'oportunitat de tastar el seu plat estrella, el Chicken Steak. Aquest consisteix en un filet de pollastre arrebossat i amanit amb comí. El seu potent sabor i la seva original forma de cor ja ha captivat molta gent.

A banda, ofereixen una gran varietat d'autèntiques begudes i refrescos d'origen xinès per acompanyar el menjar. El Suan Mei Tang, un refresc de prunes, o el Jia Duo Bao, una beguda tradicional de cola elaborada amb herbes, en són alguns exemples.

A Barcelona s'ubica la primera botiga de Zhengxin Chicken a Espanya

Tot i que a Espanya no és gaire coneguda, Zhengxin Chicken és la cadena de pollastre fregit més popular de la Xina. A més, és una de les franquícies de menjar ràpid més freqüentades al país i des de fa anys s'ha anat expandint a altres països com els Estats Units o Austràlia.

El de Barcelona és el primer local que obren a Espanya. A les xarxes socials, on ja era molt popular, s'ha fet viral un vídeo del compte Yummy Barcelona d'Alejandro López. L'influencer gastronòmic ha mostrat el local al seu perfil d'Instagram i ha convidat els seus seguidors a provar el seu menjar.