Rafa Mora sobre un fons amb llums ia la dreta dos emmascarats amb vestits de colors

MOLT +

La discoteca on Rafa Mora oblida els seus problemes amb Telecinco: és a Madrid

Rafa Mora va confirmar que a la discoteca la Reserva li provenia prou diners per despreocupar-se

Rafa Mora, el conegut televisiu, ha trobat un nou rumb laboral lluny de les càmeres. El col·laborador va revelar detalls sobre la seva actual ocupació com a relacions públiques a la Reserva, aclarint que no necessitaria tornar a la televisió ara mateix. Encara que molts podrien associar Rafa Mora únicament al món de l'entreteniment televisiu, ha deixat clar que amb les inversions fetes i amb aquesta feina, no en caldria gens.

Rafa Mora ha trobat un paper destacat com a relacions públiques en un club a Madrid, on les seves habilitats per socialitzar i connectar amb la gent són molt valorades. Amb confiança en l'estabilitat del negoci, l'excol·laborador televisiu ha expressat la seva satisfacció per continuar rebent aquest salari generós pels seus serveis. Malgrat la fi de Sálvame, es mostra segur que la fi del programa no afectarà la seva popularitat, confiant que altres programes aviat buscaran la seva participació.

Imatge de Rafa Mora amb rostre molt seriós a 'Sálvame'
Rafa Mora va guanyar molts diners com a col·laborador | Mediaset

Tot i això, davant la falta de projectes televisius concrets a l'horitzó, Rafa Mora està considerant seriosament un nou camí. Aquest és la possibilitat d'iniciar una nova carrera com a policia, explorant així un camí completament diferent de la seva vida professional.

Rafa Mora estaria treballant com a relacions públiques en aquest club

La Reserva, situada al centre de Madrid, és coneguda per ser un establiment exclusiu i elegant que ofereix una experiència completa pels seus visitants. Obre les portes cada dia de la setmana, des de les 20:30 h fins a les 05:30 h del matí.

Quant a la seva restauració, ofereix plats els preus dels quals oscil·len entre els 10 i els 20 euros, amb un enfocament especial a la cuina japonesa, sent el sushi la seva especialitat. Els comensals tenen l'oportunitat de gaudir d'un sopar amb espectacle i degustar els millors còctels abans d'endinsar-vos al club.

L'experiència nocturna continua a la discoteca fins a altes hores de la matinada. Les entrades valen 10 euros amb una consumició fins a la 1 de la matinada, incrementant-se a 20 euros després d'aquest horari i de 30 euros per a qui en vulgui dos. Per als que busquen una experiència més exclusiva, hi ha taules VIP a la zona inferior, amb preus que van des dels 150 fins als 350 euros.

El lloc és molt conegut, i per això Rafa Mora hi podria guanyar molts diners

Tot i la seva popularitat, La Reserva ha rebut crítiques mixtes a Google, obtenint una puntuació de 3.5 sobre 5 basades en 1312 opinions. Mentre que molts elogien l'experiència a la discoteca, algunes opinions expressen reserves quant a la qualitat del restaurant. Estem segurs que el treball de Rafa Mora com a relacions públiques ajudarà que la popularitat del lloc pugi.