Muntatge de la platja de Barcelona, captura de TikTok d´una botiga amb llums de colors i una dona fent una rodona amb els dits

MOLT +

La desconeguda botiga de Barcelona que arrasa entre els turistes que visiten la ciutat

Barcelona és una ciutat ideal per fer múltiples plans i descobrir el projecte d'empreses originals

Hi ha llocs a Barcelona que són tota una aventura. És el cas del concessionari de cotxes Lynk&Co, ubicat al passeig de Gràcia de Barcelona. No és una botiga de venda de cotxes normal, sinó un espai singular que triomfa entre els turistes.

El perfil de TikTok @sarapostcard ha mostrat un vídeo de les principals habitacions del lloc. Dins del recinte es pot fer una reunió dins una piscina o xerrar a una sala amb llums neó. Perdre's als banys i trobar els cotxes amagats pel local són un altre dels atractius.

Tal com comenten a la seva pàgina web, el Club de Barcelona és un cant a la ciutat. I s'hi poden trobar tota mena de referències, des del Mag d'Oz fins a Gaudí. Tot un lloc de somni al centre de Barcelona.

Dins del concessionari de Barcelona no només es venen cotxes, sinó que també s'hi organitzen esdeveniments. Des de relacionats amb el món automobilístic fins a sessions musicals.

Barcelona és un punt de referència per a moltes empreses

Així mateix, es poden trobar altres productes. Aquest peculiar lloc no és només segell de Barcelona. També es pot trobar a altres països europeus com Països Baixos i Bèlgica.

A tots ells l'experiència és única i va més enllà d'un espai de vendes. Barcelona té aquestes peculiaritats que ciutats més petites no contemplen. L'exemple més típic és el de restaurants singulars.

I, recentment, també s'ha descobert que una botiga del Barça amaga un mini museu. Tot plegat pensat i potenciat per atraure els centenars de turistes que cada any visiten Barcelona. Barcelona va rebre el 2022 al voltant de set milions de turistes.

Barcelona i la seva agenda

Barcelona no només es visita pel seu immensurable patrimoni cultural, sinó també per esdeveniments com ara el Mobile World Congress. Aquesta cita internacional tindrà lloc la setmana que ve i aglutinarà centenars d'experts.

Més enllà d'això, qui vulgui visitar Barcelona aquest cap de setmana ho podrà fer amb cinc plans únics. La cultura és el denominador comú d'una agenda que fa que la ciutat comtal es torni al lloc elegit per a molts.

➡️ Molt +

Més notícies: