Muntatge de fotos d'un Mercadona i, al costat, un tweet amb el contingut borrós i una imatge que mostra una compra en aquest supermercat esmentat amb interrogants
MOLT +

La compra viral de Mercadona de només 4 productes que ha revolucionat X

Els usuaris han fet càbales de cap a on pot conduir aquesta compra i quines són les intencions de la usuària

Anar de compres al supermercat es pot convertir en un esport d'alt risc a causa dels preus per culpa de la inflació. Un dels múltiples consells que circulen a les xarxes socials és que no hem d'improvisar la compra, sinó que hem de portar sempre una llista. Evitar comprar de més és clau per no emportar-nos sorpreses a l'hora de pagar, cosa que no ha passat a la protagonista d'aquesta història.

La usuària de X —abans conegut com a Twitter— Elena Cardona (@eleenacardona) ha causat sensació a la xarxa social d'Elon Musk amb la seva peculiar combinació. La jove tenia molt clar quin era el seu objectiu a l'hora d'entrar al seu Mercadona de confiança i ha anat directa al gra. Quatre productes que ella ha batejat en la seva publicació com a “Chica desquiciada starter pack”.

Els 4 productes

El gruix de la compra està protagonitzat per dues safates de sushi de diferents mides. La més gran combina uramakis, nigiris, makis, futomakis i una varietat de salses entre les quals es pot diferenciar el wasabi i la soja. La segona repeteix fórmula però reduint el nombre de porcions de cada especialitat.

Imatge d'una cistella del Mercadona que conté uns quants productes del supermercat esmentat
El contingut del carret | Twitter, @EleenaCardona

D'altra banda, hi trobem dos elements més. Una ampolla de vi blanc, que tot apunta que maridarà amb el menjar japonès, però no sabem si per a consum individual o per compartir. Tot i que potser la quantitat de peces de sushi ens pot donar una lleugera pista.

El que acaba disparant les sospites que estem davant de la preparació d'una cita és el darrer producte. Un tint de cabell permanent de color vermell que encaixa com a preludi d'un sopar romàntic a casa.

Milers d'usuaris s'han sentit identificats amb aquest tipus de compra. Bona prova d'això són les prop de 900 000 impressions de la publicació, a més de 18.000 ‘m'agrada’, 2.000 comparticions i desenes de comentaris. Molts, suggerint nous productes, com una terrina gran de gelat.

Com preparar un sopar romàntic de baix pressupost en 10 passes

  1. Tria un menú simple, però elegant. Opta per plats que puguis preparar amb ingredients econòmics, com ara pasta, pollastre o peix.
  2. Aprofita la il·luminació. Espelmes, llums tènues o fins i tot llums nadalenques poden crear un ambient íntim sense gastar gaire.

  3. Utilitza estovalles i vaixella que ja tinguis a casa, o fins i tot opta per plats d'un sol ús elegants per facilitar la neteja.

  4. Crea una llista de reproducció romàntica amb cançons que tinguin un significat per a vosaltres.

  5. Escull vins econòmics o fins i tot prepara còctels casolans amb ingredients bàsics.

  6. L'aigua amb rodanxes de fruita o herbes pot ser una opció refrescant i elegant.

  7. Utilitza petits detalls, com ara pètals de rosa escampats, per a un toc romàntic addicional.

  8. Flors fresques o, fins i tot, flors silvestres poden donar un afegit encantador i econòmic.

  9. Unes postres casolanes, com un pastisset o fins i tot gelat, pot ser el fermall d'or perfecte.

  10. Recorda que l'autenticitat i l'esforç són els ingredients més importants en un sopar romàntic.