Muntatge de Letizia somrient, Paloma Rocasolano amb arracades de perla i Telma Ortiz amb la mà a l'orella

GENT

Paloma Rocasolano i Telma Ortiz es reuneixen amb Letícia per aclarir un tema important

La casa reial s'ha posat en contacte amb Paloma Rocasolano i Telma Ortiz per demanar-los que normalitzin la polèmica que s'ha generat al voltant de Letícia

Paloma Rocasolano i Telma Ortiz s'han reunit amb la reina Letícia per resoldre definitivament la polèmica que s'ha generat al seu voltant. Per això, després de conèixer les declaracions de Jaime del Burgo, des de la casa reial els han demanat un favor molt important: normalitzar aquesta situació delicada.

Fa unes setmanes, aquest empresari navarrès va decidir trencar el seu silenci i, a través de diverses publicacions, ha deixat al descobert el suposat afer que va mantenir amb la monarca.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Des de la casa reial volen acabar amb els atacs de Jaime del Burgo cap a Letícia | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

Segons ell, tots dos van mantenir una relació des de 2002 fins a 2004, any en què la filla de Paloma Rocasolano es va casar amb Felip VI. Però, el 2010, van reprendre el seu presumpte afer durant un any. D'aquesta manera, Jaime del Burgo va deixar clar que no li va ser mai infidel a Telma Ortiz.

A més, l'advocat ha revelat més dades sobre això. Entre aquestes, que Letícia volia escapolir-se amb ell als Estats Units o que van arribar a plantejar-se tenir un fill per gestació subrogada. Unes històries que està disposat a explicar a través de la seva primera autobiografia.

Per la seva banda, i després d'aquests atacs, des de la casa reial han començat a prendre-hi mesures. La primera ha estat no pronunciar-se públicament sobre això, en un intent per no continuar avivant aquests rumors. Però no ha estat l'única.

Els Reis, Felip VI i Letizia en arribar a la 44a edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2024, a IFEMA Madrid, a 24 de gener de 2024, a Madrid; a la imatge apareixen còmplices parlant entre ells
Els reis han optat per normalitzar aquesta situació delicada | Europa Press

A més, tant la reina Letícia com Felip VI han intentat aparentar normalitat per enterrar com més aviat millor aquest tema polèmic. Durant aquestes setmanes, i malgrat els rumors de crisi, hem pogut veure el rei d'Espanya i la filla de Paloma Rocasolano acudir junts a diversos actes públics.

Ara, han volgut fer un pas més. Segons En Blau, des de La Zarzuela, han convocat Telma Ortiz i els seus dos pares per demanar-los que col·laborin amb una tasca important: acabar amb aquest problema definitivament.

Paloma Rocasolano i Telma Ortiz es reuneixen amb Letícia: la reina els demana normalitzar aquesta situació en públic

L'únic propòsit dels reis d'Espanya és tancar d'una vegada aquest escàndol. Tant és així que, durant les darreres setmanes, han optat per no parlar del tema en públic i per normalitzar aquesta complexa situació.

I encara que és una tàctica que els funciona, necessiten que tots els membres de la seva família facin el mateix. Per això, segons ha revelat En Blau, des del palau de La Zarzuela han reunit els Ortiz Rocasolano perquè col·laborin amb el pla que han posat en marxa.

Muntatge amb Telma Ortiz somrient amb les mans juntes i Paloma Rocasolano somrient amb unes arracades de perles
Demanen a Paloma Rocasolano i Telma Ortiz que ajudin els reis a normalitzar aquest problema | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

La casa reial els ha demanat a Paloma Rocasolano, a Telma Ortiz i a Jesús Ortiz que "normalitzin" aquesta situació i que "transmetin sensació de tot està en ordre". Una comesa que, segons sembla, ja han començat a fer.

El 22 de gener passat, l'exdona de Jaime del Burgo va anar al Club Financiero Génova per assistir a un sopar en honor a exprimera dama dels EUA, Hillary Clinton. Aquell dia, i malgrat que la seva relació amb la reina Letícia està passant per un nou sotrac, va assegurar que estima "molt" la seva germana i que "és la millor".

Per la seva banda, Jesús Ortiz també es va mostrar molt prudent durant la seva última entrevista amb El Faro de Vigo. De fet, quan li van preguntar per alguna qüestió relacionada amb la filla i la resta de la casa reial espanyola, l'exmarit de Paloma Rocasolano va decidir guardar silenci.