Muntatge amb un primer pla de José Ortega Cano somrient i Gloria Camila Ortega traient llavis amb un herpes

GENT

José Ortega Cano es retroba amb Gloria Camila després d'haver viscut un moment clau

José Ortega Cano i Gloria se'n van junts a dinar després que l'extorero tornés el cap de setmana passat a les arenes per una bona causa

José Ortega Cano ha reaparegut amb la seva filla, Gloria Camila, compartint un moment molt familiar. L'extorero es troba travessant una etapa feliç a la seva vida i recentment va tornar a les arenes per una bona causa.

Tot i que Gloria està molt centrada en la seva feina, sempre té un lloc per passar temps amb Ortega. La jove no va poder gaudir com volia de la Romeria de Rocío, ja que va haver de tornar per atendre els seus compromisos professionals. Mentrestant, el vidu de 'La más grande' rebia un homenatge pels 50 anys d'alternativa.

José Ortega Cano es retroba amb Gloria Camila

José Ortega Cano ha recuperat la tranquil·litat i l'estabilitat que tant anhelava. Per fi gaudeix plenament i està motivat per tirar endavant amb la seva vida. N'és una prova l'última foto que la seva filla Gloria ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram.

És habitual que la influencer comparteixi instantànies amb el seu pare, amb qui manté una relació excel·lent. Tot i això, els compromisos professionals de Gloria l'han mantinguda molt ocupada.

Primer plànol de José Ortega Cano somrient a Madrid l'any 2022
Ortega Cano ha tornat a retrobar-se amb Gloria Camila | GTRES

Actualment, es troba perfilant la seva marca de roba i tira endavant amb el seu treball com a col·laboradora d'Espejo Público. Això li ha impedit gaudir al complet de la Romeria del Rocío, a la qual sol acudir cada any. En aquesta ocasió, no es va poder quedar a la festa i va haver de tornar a Madrid.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram amb els cabells arrissats i aguantant-se el cap amb la mà i José Ortega Cano amb el polze a dalt dins d'un cotxe el 29 de gener de 2024
Gloria i Ortega Cano junts després de passar el cap de setmana separats | Instagram, @gloriacamilaortega

"Trobo a faltar el Rocío, però el pare fa que em passi i que valgui la pena ser aquí", escrivia al costat de la foto. Una trobada que es produeix després del moment clau que Ortega Cano va viure el cap de setmana passat.

L'exmarit d'Ana María Aldón va rebre un homenatge per la seva trajectòria taurina i José ha tingut un cap de setmana d'allò més atrafegat. Després d'anar a l'esdeveniment, pare i filla es van tornar a veure per gaudir d'un dinar en un restaurant asiàtic, tal com publica Pronto. A jutjar pels somriures que llueixen a la instantània, tots dos s'ho van passar molt bé i van aprofitar al màxim aquest temps junts.

José Ortega Cano viu el seu moment clau: el seu retorn a les arenes

Per a José Ortega Cano, aquest cap de setmana passat ha estat un dels més memorables de la seva vida. El dissabte 27 de gener Torre-Pacheco va organitzar un esdeveniment en homenatge als 50 anys d'alternativa d'Ortega.

Va ser un cap de setmana carregat d'emoció on el vidu de la chipionera va tornar a les arenes. Després de l'acte a l'ajuntament del municipi murcià, va tenir lloc una 'corrida' benèfica a favor de l'associació Prometeo. Tot allò recaptat va anar a parar a l'organització encarregada de lluitar per la incorporació sociolaboral de persones amb discapacitat.

La Finca Casa Grande va acollir Ortega Cano que, juntament amb els novellers Víctor Acebo i Julio Méndez, va fer unes classes de toreig. El pare de Gloria es va posar davant d'una vedella que va torejar a cop de muleta.

Els presents van poder presenciar que l'extorero continua en plena forma i va ser evident que va gaudir d'aquella que sempre va ser la seva passió. A més, també es va animar a treure diversos alumnes de l'escola d'aficionats de la Regió de Múrcia perquè toregessin amb ell.

Tanta implicació va tenir Ortega que, fins i tot, va donar una muleta perquè aquesta fos rifada i aconseguir així més beneficis per a l'associació. L'extorero va rebre l'afecte del públic, que va atendre signant autògrafs i fent-se fotografies amb els seus seguidors. Sens dubte, va ser un cap de setmana èpic que ha d'haver explicat detalladament durant el seu retrobament amb Gloria.