Muntatge amb Irene Urdangarin seriosa al carrer amb una jaqueta de cuir i la reina Sofia somrient

GENT

Irene Urdangarin imita la reina Sofia i pren una decisió amb la seva nova vida

Irene Urdangarin decideix visitar durant el seu voluntariat una de les ciutats més importants per a la seva àvia materna

Irene Urdangarin ha decidit seguir els passos de la reina Sofia. Tant és així que, durant el seu voluntariat a Cambodja, la jove ha pres una determinació important amb la seva nova vida: ha viatjat fins a l'Índia.

La filla dels exducs de Palma ha deixat enrere tots els luxes que l'envoltaven per treure a la llum el seu costat més humanitari. Amb només 18 anys, la petita dels germans Urdangarin ha decidit apartar de la seva vida les festes i el consumisme per centrar-se a ajudar els més necessitats.

Fotografia de Irene Urdangarin caminant en arribar a l'aeroport de Ginebra, Suïssa
Irene Urdangarin ha deixat de banda la seva luxosa vida per iniciar el seu voluntariat | Europa Press

Una idea que va començar a rondar pel cap fa uns mesos. Arran de la delicada situació que s'estava vivint a la seva família, Irene Urdangarin va optar per ajornar temporalment els seus estudis superiors.

Durant el seu any sabàtic, la jove ha decidit fer servir el seu temps en altres funcions, per exemple, a treure's el carnet de conduir o a col·laborar amb algun projecte de voluntariat. Un pas que no ha fet fins que s'ha fet oficial el divorci dels seus pares.

Foto de Juan Urdangarin, al costat dels seus germans Pablo i Irene, en el funeral del rei Constantí de Grècia
Irene Urdangarin va prendre aquesta decisió gràcies al seu germà Juan | Europa Press

I encara que al principi no sabia molt bé quin destí escollir, després de conèixer l'experiència que va viure el seu germà Juan, Irene Urdangarin es va decantar per la regió de Cambodja.

Fa uns dies, la filla de la infanta Cristina va posar rumb cap a aquest país asiàtic, on viurà durant els pròxims sis mesos. Tot i això, durant el seu voluntariat, ha decidit fer una visita molt important per a ella.

Per influència de la seva àvia materna, Irene Urdangarin ha decidit viatjar fins a Nova Delhi, una de les ciutats més especials per a la reina Sofia. Un viatge que ha fet amb la seva mare, la infanta Cristina.

Irene Urdangarin imita la reina Sofia: visita Nova Delhi, una de les ciutats més importants per a la seva àvia

De sobres és coneguda la forta connexió que manté la reina Sofia amb l'Índia. I n'és una prova que, durant aquests anys, l'àvia d'Irene Urdangarin ha dut a terme diverses tasques humanitàries dins aquest país.

Més d'una vegada, hem pogut veure l'emèrita col·laborar molt activament en diverses tasques socials dutes a terme dins d'aquesta regió. Ara bé, aquest vincle tan especial té el seu origen diverses dècades enrere.

Després de ser exiliats, Federica de Hannover se'n va anar a viure l'Índia amb la seva filla, la princesa Irene. Des de llavors, l'àvia materna d'Irene Urdangarin va desenvolupar una forta connexió amb aquest país.

Muntatge d'Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia
Irene Urdangarin segueix els passos de la seva àvia i visita l'Índia | GTRES, e-noticies.cat

Tant és així que, durant tots aquests anys, la reina Sofia hi ha viatjat per dur a terme diverses tasques de voluntariat. A més, ha donat grans quantitats de diners per promoure el progrés dins aquesta regió.

Ara, Irene Urdangarin ha decidit imitar la seva àvia materna i, seguint els seus passos, ha decidit fer una visita a aquest país situat al sud del continent Asiàtic.

Abans de posar rumb a Cambodja, va estudiar unes altres destinacions per al seu voluntariat, entre ells, Moçambic o la regió de Barat. Tanmateix, encara que es va decantar per aquest país, la jove ha decidit passar uns dies en un dels llocs del món favorits de la seva àvia materna.

Al costat de la infanta Cristina, Irene Urdangarin ha pogut visitar el lloc on va viure la seva besàvia durant anys. A més, i seguint els passos de la reina Sofia, ha tingut l'oportunitat de dur a terme tasques humanitàries dins aquesta regió.

Durant aquests dies, mare i filla han visitat diversos projectes en què ha treballat la filla de Joan Carles I com a directora de l'Àrea Internacional de la Fundació La Caixa.

Després de finalitzar la visita, Irene Urdangarin ha continuat amb la seva nova vida i ha viatjat ella sola fins a Cambodja per seguir amb la seva tasca humanitària dins el país esmentat.

➡️ Gent

Més notícies: