Muntatge de fotos de primer pla de Jaume del Burgo i la reina Letizia Ortiz, tots dos amb rostre neutre i amb un emoji d'un nadó amb interrogants al costat
GENT

Jaime del Burgo se sincera sobre el fill que anhelava tenir amb Letícia fora d'Espanya

Jaime del Burgo ha confirmat que, entre els seus plans amb Letícia, hi havia el d'ampliar la família

Jaime del Burgo torna a la càrrega amb nova informació sobre la seva suposada relació extramatrimonial amb Letícia. En aquesta ocasió, l'empresari no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de donar detalls sobre el suposat fill que havia de tenir amb l'actual reina d'Espanya.

Després d'anys guardant silenci, fa unes setmanes, l'exmarit de Telma Ortiz va fer una revelació inesperada a través de les xarxes socials. Aquell dia, no va dubtar a acudir al seu compte de X per compartir amb la resta d'aquesta comunitat una imatge compromesa de la monarca.

S'hi podia veure Letícia posant davant d'un mirall. Tot i això, el que més va cridar l'atenció va ser el comentari que va escriure Jaime del Burgo. Paraules que, segons ell, van ser pronunciades per la mateixa reina en aquell moment.

Muntatge amb un primer pla de Jaume del Burgo amb ulleres, Letizia amb rostre neutre i una imatge d'ella en un mirall
Jaime del Burgo continua amb la seva campanya de desprestigi contra Letícia | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES, Twitter, @juan_d3_bcn

Amor, porto la teva pashmina, és com sentir-te al meu costat, em cuida, em protegeix. Compto les hores per  tornar a veure'ns, estimar-te, sortir d'aquí. Teva”.

Des de llavors, Jaime del Burgo no ha deixat de revelar alguns dels secrets més foscos tant dels actuals reis com de la resta de la casa reial. Ara, i seguint amb la seva aparent campanya de desprestigi contra Letícia, l'empresari ha fet una nova revelació.

Tal com ha deixat al descobert, tant ell com la monarca tenien grans plans de futur. Entre aquests, tenir un fill per gestació subrogada.

Jaime del Burgo es pronuncia sobre el suposat fill que havia de tenir amb Letícia: “M'ho va proposar estant a La Terre Blanch”

Segons va revelar fa unes setmanes Jaime del Burgo, la reina Letícia va ser infidel a Felip VI amb ell durant diversos anys. Tot i això, la monarca no va fer el pas de separar-se del seu marit únicament per una qüestió relacionada amb les seves filles.

El dia de la seva boda, l'experiodista va signar uns documents en què accedia a separar-se de Leonor i Sofia si decidia posar punt final al seu matrimoni amb Felip. Però, malgrat continuar amb el seu matrimoni, l'empresari ha assegurat que tots dos van continuar veient-se d'amagat durant aquest temps.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Letícia no es va divorciar de Felip per no haver de separar-se de les filles | TV3

“Venia a Londres, jo a Madrid. Durant un any i mig vam pensar i vam fer passos endavant amb l'objectiu de ser lliures, tractem la qüestió del divorci, les nenes. Busquem assessorament jurídic.[…]Considerem Nova York com la millor opció de residència permanent”.

Ara, Jaime del Burgo ha revelat una nova informació sobre el seu suposat afer amb Letícia. Tal com ell ha assegurat, tots dos tenien plans de futur, entre els quals hi havia donar un germà a Leonor i Sofia. Procés que farien fora d'Espanya i per gestació subrogada.

"La idea que tinguéssim un fill per ventre subrogat a Los Angeles me la va proposar estant a La Terre Blanch", ha confirmat l'empresari.

Plànol curt de Letizia Ortiz amb rostre neutre
Jaime del Burgo assegura que havia de tenir un fill amb Letícia per gestació subrogada | GTRES

D'una altra banda, i segons ha revelat Jaime del Burgo a les xarxes socials, la seva intenció és explicar la seva suposada història d'amor amb Letícia a través d'un llibre. Per això, i malgrat les pressions que està rebent, ha posat en marxa la seva pròpia editorial per evitar que se censuri la seva autobiografia:

“Aquesta setmana es van crear les companyies 12co Books i 12co Libros per publicar el 2024 l'autobiogràfic, Y nada más que la verdad. Així controlarem el procés complet, edició, impressió i distribució”.

A més, Jaime del Burgo ha confirmat que la seva obra “serà accessible en format ebook per a Apple i Kindle i estarà a la venda a les principals llibreries d'Espanya i Hispanoamèrica”.

“Serà traduït a l'anglès, l'alemany, l'italià i el francès. El llibre físic incorporarà un sistema nou al món editorial per evitar plagis, còpies, filtracions. Llegir i jutjar, per aquest ordre”, ha afegit a continuació a la seva darrera publicació de X.