Muntatge amb Jesús Ortiz seriós amb una corbata vermella, Felipe somrient i Letizia saludant
GENT

Jesús Ortiz té un comportament ferm quan li pregunten per Felip i Letícia

Jesús Ortiz ha parlat en una entrevista sobre diversos aspectes de la seva vida, però s'ha mostrat molt poc inclinat a l'hora de pronunciar-se sobre els reis d'Espanya

Jesús Ortiz ha pres una decisió contundent durant la seva última entrevista. Tant és així que, quan li han fet alguna pregunta relacionada amb Felip VI i Letícia, aquest periodista jubilat s'ha mostrat molt poc inclinat a pronunciar-s'hi.

No hi ha cap dubte que aquests darrers mesos han estat molt crítics per als reis actuals d'Espanya. I tot arran de les confessions polèmiques que ha compartit Jaime del Burgo a les xarxes socials.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Jaime del Burgo ha deixat al descobert el suposat afer que va mantenir amb Letícia | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

A través de diverses publicacions, l'empresari ha deixat al descobert el suposat afer que, segons ell, va mantenir amb la filla de Jesús Ortiz. Tal com ha assegurat, van mantenir una "relació des de 2002 a 2004", any en què es van casar els monarques. Tanmateix, el 2010, tots dos van reprendre el seu presumpte afer durant un any.

A més, durant aquests mesos, Jaime del Burgo ha revelat més informació sobre això. Entre altres coses, ha assegurat que Letícia estava disposada a escapolir-se amb ell als Estats Units i que volien tenir un fill per gestació subrogada.

Ara, i amb tot aquest escàndol ressonant amb força, Jesús Ortiz ha concedit una nova entrevista a El Faro de Vigo. Després d'anys ocupant un discret segon pla, el pare de Letícia ha fet una excepció aquest diumenge 28 de gener.

Jesús Ortiz seriós amb vestit al carrer
Jesús Ortiz concedeix una nova entrevista, però es nega a parlar dels reis d'Espanya | Europa Press

Durant la seva xerrada amb el mitjà esmentat, aquest comunicador jubilat ha parlat, entre altres coses, de la seva mare, la periodista Menchu Álvarez del Valle. "Vaig mamar a la ràdio perquè la meva mare treballava al mitjà quan jo vaig néixer".

Ara bé, quan li han preguntat per alguna qüestió relacionada amb la seva filla o Felip VI, Jesús Ortiz s'ha mostrat molt ferm. Tant és així que "va refusar amablement" respondre tot "tipus de qüestions" relacionades amb la casa reial espanyola.

Jesús Ortiz, ferm quan li pregunten per Felip i Letícia: opta per no parlar-ne

Encara que no ha tingut cap problema a parlar sobre diversos aspectes de la seva vida, Jesús Ortiz s'ha mostrat molt ferm quan li han preguntat per Felip VI i la reina Letícia.

Aquest periodista de 74 anys sap el moment tan delicat pel qual estan passant els reis actuals d'Espanya. Per això, ha optat per no respondre cap de les qüestions relacionades amb la família reial espanyola.

Imatge de la princesa Leonor, el rei Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia a l'acte de la jura a la Constitució
Jesús Ortiz no ha volgut respondre a cap qüestió relacionada amb la família reial | GTRES

De fet, segons ha assegurat l'autor d'aquesta entrevista, Jesús Ortiz "va refusar amablement respondre qüestions" sobre aquest tema. A més, ha confirmat que en cap moment parla de la seva filla Letícia, del seu gendre Felip VI o de les seves netes, la princesa Leonor i la infanta Sofia.

No obstant això, quan li han preguntat si té pensat escriure un llibre de memòries, l'entrevistat ha estat molt clar. I encara que és una idea que alguna vegada ha rondat per la seva ment, avui dia, l'ha descartat del tot: "Ara crec que no ho faria".

"Només serviria per alimentar morbositats innecessàries.[…]No donaré jo motius a ningú perquè ompli pàgines, opinions i hores de televisió i ràdio, no hi tinc gens d'interès. Tinc més que perdre que guanyar amb aquestes coses, no val la pena", ha sentenciat Jesús Ortiz.

D'una altra banda, aquest periodista jubilat ha recordat amb molt d'afecte la figura de la seva mare, la comunicadora Menchu Álvarez del Valle: "Vaig mamar la ràdio[des de molt petit]". "Corregeixo, vaig mamar a la ràdio perquè la meva mare ja treballava al mitjà quan jo vaig néixer i no eren temps de permís per maternitat", ha afegit a continuació.