Muntatge de fotos de pla curt del rei Felip i la reina Letizia i les seves expressions en primer pla durant el FITUR de Madrid del 2024

GENT

Felip i Letícia tenen un error en la seva última aparició que genera un nou problema

Felip i Letícia no han aconseguit passar desapercebuts durant la inauguració de la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme

Felip i Letícia han comès un error en un dels moments més delicats per a la casa reial espanyola. Durant la seva aparició a FITUR, els monarques van rebre un regal valuós que no van acceptar. Gest que ha generat un gran enrenou.

Aquest dimecres, 24 de gener, els reis actuals d'Espanya han acudit a les instal·lacions d'IFEMA per inaugurar la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme. Esdeveniment que s'ha celebrat enmig de l'última gran crisi que ha aparegut a les seves vides.

Com calia esperar, Felip i Letícia s'han convertit en els convidats d'honor d'aquesta primera jornada. Tot i això, segons Vanitatis, la seva intervenció ha estat una mica decebedora per a algun dels assistents.

Tal com han assegurat des de la capçalera, s'ha tractat d'una visita “ràpida i curta, sense temps per a molt i donant lloc a alguna decepció”. Per exemple, el que ha passat a l'estand d'Oviedo.

Els Reis, Felip VI i Letizia en arribar a la 44a edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2024, a IFEMA Madrid, a 24 de gener de 2024, a Madrid; a la imatge apareixen còmplices parlant entre ells

Estava previst que Felip i Letícia es prenguessin el típic "culín" de sidra amb els responsables, però finalment aquest moment no s'ha produït.

A més, "les mesures de seguretat estrictes" que s'han pres des de l'organització han provocat "embussos interminables per accedir al pàrquing". Així s'ha impedit que “expositors, visitants i responsables, sense importar càrrec o condició” poguessin accedir al recinte.

No obstant això, el que ha succeït a l'estand de Múrcia ha estat el que més enrenou ha generat. Segons Vanitatis, aquesta regió ha fet un regal a Felip i Letícia: una rèplica de la creu de Caravaca. Obsequi que per protocol no han pogut acceptar i que ha acabat “en una mena de terra de ningú”.

us Reis, Felip VI i Letizia, durant la 44a edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2024, a IFEMA Madrid, a 24 de gener de 2024, a Madrid

Felip i Letícia tenen un error en la seva última aparició: “La creu va romandre dipositada en un taulell”

Per protocol, Felip i Letícia no tenen permès acceptar regals d'un valor econòmic elevat. Norma que els ha generat un nou problema durant la seva aparició a FITUR.

Tal com ha informat Vanitatis, la Regió de Múrcia ha volgut obsequiar els monarques amb un present. Però, a conseqüència del caos que es va produir al seu voltant, “no va arribar mai al seu destí”.

Es tractava d'una rèplica de la creu de Caravaca, esmaltada i ornamentada amb vidres Swarovski. Un regal que Felip i Letícia no han pogut acceptar pel seu alt valor econòmic.

us Reis, Felip VI i Letizia, i el president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, durant la 44a edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2024, a IFEMA Madrid, a 24 de gener de 2024, a Madrid

Tot i haver estat portat a FITUR expressament per a ells, “per qüestions de protocol, la creu ha estat dipositada en un taulell”. Moment en què l'objecte ha estat “en una mena de terra de ningú fins que va tornar al seu remitent”.

No obstant això, dues comunitats autònomes sí que han aconseguit esquivar les normes protocol·làries. Felip VI i Letícia han acceptat uns altres presents, com ara un manil i un refredador d'ampolles de l'estand d'Oviedo o una guia sobre turisme de Cantàbria:

“La seva vicepresidenta s'acostava a la línia de seguretat que tancava el pas del rei Felip i la reina Letícia, i lliurava la guia als membres del seu equip”.

➡️ Gent

Més notícies: