Muntatge amb Telma Ortiz somrient amb una samarreta de talps, Letizia seria amb un abric negre i Jaime del Burgo sense ulleres
GENT

Telma Ortiz fa un esforç per salvar Letícia de la venjança de Jaime del Burgo

Telma Ortiz ha parlat amb Jaime del Burgo i li ha demanat que no expliqui tot allò que suposadament va passar entre ell i la reina Letícia

Telma Ortiz ha hagut de prendre una decisió important per intentar frenar la venjança que Jaime del Burgo ha iniciat contra Letícia. Tot i que la relació entre elles no està passant per un dels seus millors moments, segons En Blau, la germana de la reina ha demanat un nou favor al seu exmarit.

Malgrat els esforços que estan fent els monarques per rentar la imatge de la casa reial espanyola, fa unes setmanes l'experiodista es va veure esquitxada per un fort escàndol.

Primer pla Letizia amb rostre seriós
Malgrat els seus esforços, Letícia s'ha vist esquitxada per un gran escàndol | GTRES

Després d'anys guardant silenci, l'exmarit de Telma Ortiz va revelar a través de les xarxes socials la suposada relació extramatrimonial que va mantenir en el passat amb la reina Letícia.

Jaime del Burgo va publicar una fotografia de l'experiodista juntament amb la suposada dedicatòria que li va escriure en aquell moment. Des de llavors, l'empresari no ha deixat de revelar tota mena de dades sobre aquest suposat afer.

Tal com ha assegurat, van mantenir una "relació des de 2002 a 2004", any en què es va casar la germana de Telma Ortiz. Tanmateix, el 2010, tots dos van reprendre el seu presumpte afer durant un any.

D'aquesta manera, el navarrès va deixar clar que, malgrat la infidelitat de Letícia, ell no li va ser mai deslleial a la seva exdona. Ja que no va ser fins a 2012 quan es va casar amb la germana de reina. Matrimoni que es va trencar el 2016.

Muntatge amb un plànol de Letizia Ortiz amb el rostre neutre i Telma Ortiz somrient
Telma Ortiz vol ajudar la seva germana malgrat el seu distanciament | GTRES, e-noticies.cat

No obstant això, aquest escàndol finalment va acabar perjudicant la relació que mantenien Telma Ortiz i la dona de Felip VI. Tot i la forta unió que existia entre elles, segons En Blau, el 2013 "aquesta suposada infidelitat va causar estralls" en el seu vincle.

I encara que amb el pas del temps les filles de Paloma Rocasolano van aconseguir solucionar les seves diferències, les últimes declaracions de Del Burgo les han tornat a distanciar.

Ara, el mitjà de comunicació esmentat ha deixat al descobert l'últim favor que ha demanat Telma Ortiz al seu exmarit. Tal com han assegurat des d'El Nacional, la germana de Letícia li ha demanat que no expliqui el que va passar a Miami.

Telma Ortiz demana un gran favor a Jaime del Burgo per salvar la imatge pública de la seva germana Letícia

Segons En Blau, arran de la campanya de desprestigi que ha iniciat Jaime del Burgo contra Letícia, Telma Ortiz s'ha posat en contacte amb el seu exmarit. Malgrat la delicada relació que mantenen les germanes, la ballarina li ha volgut preguntar per què sent aquesta "animadversió" cap a la reina.

A més, la tieta de Leonor li ha dit que si vol que "parli de la corona, de Joan Carles o de Felip". Però que, si us plau, no faci mal a les seves nebodes i a la seva germana.

Muntatge amb Jaime del Burgo amb uns papers a les mans i Telma Ortiz amb ulleres de sol
Telma Ortiz ha demanat al seu exmarit que no ho expliqui tot sobre Letícia | e-noticies.cat, GTRES

En relació amb el llibre que està preparant Jaime del Burgo, on explicarà la presumpta relació extramatrimonial de Letícia, Telma Ortiz li ha demanat un favor més.

Segons aquest mitjà, la filla de Paloma hauria demanat al seu exmarit que se salti alguns dels capítols d'aquesta història. Entre els quals hi ha tot allò que va passar a Miami.

Tal com va confirmar l'empresari navarrès, tant ell com la reina Letícia tenien pensat formar una família. Per això, entre els seus plans es trobava contractar un ventre de lloguer per fer realitat els seus somnis. Informació que fa uns dies ja va veure la llum, encara que, això sí, sense entrar-hi en detalls.

Una altra de les persones que es veurà afectada pel llibre de Jaime del Burgo és Paloma Rocasolano. L'advocat està disposat a parlar sobre el paper que va tenir la mare de Telma Ortiz en tota aquesta història.