Muntatge de Letizia i Felip pel carrer al costat d'una imatge fent cua per anar al cinema
GENT

L'últim pla privat de Letizia i Felip per esquivar les darreres polèmiques

Felip i Letizia han estat captats a la seva última cita, on han gaudit d'una tarda d'oci

Més enllà de complir les seves agendes, a Felip i Letizia també els agrada gaudir del seu temps lliure de lleure. El matrimoni va ser captat aquest cap de setmana en el que semblava una cita, on van passar una bonica vetllada al cine.

Per tots és sabut que tant Felip com Letizia són uns grans apassionats del setè art. Divendres passat, 26 de gener, els reis d'Espanya van gaudir d'aquest últim pla, on, a més, van poder esquivar totes les polèmiques i enrenous mediàtics que han perseguit el matrimoni.

Felip i Letizia gaudeixen d'una tarda de cinema

Els darrers temps no han estat gens senzills per als reis d'Espanya. Tot i que han intentat mantenir una imatge de fortalesa, la veritat és que s'han vist esquitxats per la polèmica. Els passos de Letizia a cadascuna de les seves recents aparicions han estat mirades amb lupa.

Els Reis, Felip VI i Letizia en arribar a la 44a edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2024, a IFEMA Madrid, a 24 de gener de 2024, a Madrid; a la imatge apareixen còmplices parlant entre ells
Els reis van anar al cinema divendres passat | Europa Press

Alguns periodistes experts de la Casa Reial apuntaven que el matrimoni estava travessant un dur sotrac. Especialment, després de les controvertides declaracions i moviments de Jaime del Burgo. Tot i això, per tal d'esquivar tot això i poder desconnectar una mica, el matrimoni optava per un pla d'allò més comú.

Els reis d'Espanya eren captats divendres passat en una cèntrica sala de cinema de Madrid, on a més se'ls va poder veure comprant les entrades o fins i tot les crispetes.

Don Felip i Letizia van intentar passar desapercebuts pels treballadors del cinema, encara que, com era d'esperar, la presència dels reis no va deixar ningú indiferent. També es van emportar una gran sorpresa els espectadors quan van comprovar que Felip i Letizia estaven asseguts a les butaques.

Com a curiositat, els reis van anar a Renoir Princesa, al centre de Madrid. A més, la sala es caracteritza perquè projecten les pel·lícules en versió original. I és que, tal com sabem, a Felip i a Letizia els encanta gaudir de les pel·lícules així.

Sens dubte, es tracta d'un pla molt romàntic que tots dos gaudeixen molt, i que sempre estan disposats a fer.

Letizia és una gran seguidora del setè art

No és cap sorpresa que Letizia és una gran fanàtica de cinema, especialment de l'espanyol. La reina ha estat involucrada com a padrina a diverses gales sobre el cinema. A més, també manté una gran relació amb importants figures dins del món de la interpretació com Penélope Cruz o Maribel Verdú.

Reina Letizia amb jersei blau i amb gest pensativa
Letizia és una gran apassionada del cinema | GTRES

Sempre que la seva agenda els ho permet, a la reina Letizia li encanta escapar-se per gaudir d'una bona pel·lícula, sigui amb Felip o amb les filles.