Muntatge de fotos de Paloma Rocasolano amb rostre neutre i Jaime del Burgo, en primer pla, amb rostre seriós
GENT

Jaime del Burgo executa el seu pla i busca un conflicte a Paloma Rocasolano

Jaime del Burgo està disposat a parlar al seu llibre sobre el paper que, segons ell, va exercir Paloma Rocasolano durant el seu suposat afer amb Letícia

Jaime del Burgo ja ha posat en marxa el seu nou pla contra Letícia. L'empresari ha creat una editorial amb què pretén publicar un llibre on explicarà tots els detalls sobre el seu suposat afer amb la monarca. Tanmateix, segons En Blau, Paloma Rocasolano es convertirà en una de les grans afectades pel seu relat.

Fa unes quantes setmanes, l'exmarit de Tela Ortiz va iniciar una campanya de desprestigi contra l'actual reina d'Espanya. A través de les xarxes socials, el navarrès ha estat revelant algunes dades sobre la seva presumpta història d'amor.

Tot va començar quan Jaime del Burgo va compartir amb tots els usuaris de X una fotografia compromesa de la reina Letícia. S'hi pot veure la filla de Paloma Rocasolano posant davant d'un mirall.

Ara bé, el que més va cridar l'atenció van ser les paraules que va escriure l'empresari a continuació. Text que, segons ell, li'l va enviar la monarca fa anys amb aquesta instantània: “Amor, porto la teva pashmina, és com sentir-te al meu costat, em cuida i em protegeix. Compto les hores per tornar a veure'ns, estimar-te, sortir d'aquí”.

Primer pla de la reina Letizia amb gest seriós
La reina està passant per un dels moments més complicats de la seva vida | GTRES

Després d'aquesta publicació, Jaime del Burgo ha estat revelant més informació sobre la suposada infidelitat de Letícia a Felip VI. Entre altres coses, ha assegurat que la monarca estava disposada a escapolir-se amb ell als Estats Units.

Però, sens dubte, la informació que ha generat un gran enrenou està relacionada amb les intencions que, segons ell, tenia la filla de Paloma Rocasolano. L'empresari no ha tingut objeccions a l'hora d'assegurar que la seva excunyada li va demanar tenir un fill junts per gestació subrogada.

Ara, En Blau ha revelat una dada inesperada relacionada amb aquest delicat tema personal. Tal com ha informat a la seva notícia, Jaime del Burgo està disposat a parlar sobre la mare de Letícia a la seva biografia.

“Jaime del Burgo implica Paloma Rocasolano en la trama de les infidelitats de Letícia a Felip VI”, asseguren des del mitjà de comunicació esmentat.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós
Jaime del Burgo parlarà de Paloma Rocasolano al seu nou llibre | GTRES

Jaime del Burgo busca un nou problema a Paloma Rocasolano: implica la infermera en les infidelitats de la seva filla

Fa uns dies, Jaime del Burgo va revelar a través del seu compte de X que la seva intenció és explicar la seva suposada història d'amor amb Letícia a través d'un llibre. I per això ha posat en marxa la seva pròpia editorial amb la finalitat d'evitar que censurin la seva autobiografia.

“Aquesta setmana es van crear les companyies 12co Books i 12co Libros per publicar el 2024 l'autobiogràfic, Y nada más que la verdad. Així controlarem el procés complet, edició, impressió i distribució”.

Jaime del Burgo va assegurar que la seva obra serà traduïda “a l'anglès, l'alemany, l'italià i el francès”. A més, i per evitar “plagis, còpies i filtracions”, el llibre físic portarà incorporat “un sistema nou al món editorial”.

Muntatge de Letizia parlant a uns micròfons i Paloma Rocasolano mirant de banda
Jaime del Burgo assegura que Paloma era coneixedora de la infidelitat de la seva filla | e-noticies.cat

Ara, ha sortit a la llum una dada nova i reveladora. Tal com ha apuntat En Blau, Paloma Rocasolano serà una de les protagonistes del seu relat.

“Expliquen que una de les persones que apareixerà al llibre és la mare de Letícia”. A més, aquest mitjà de comunicació assegura que s'espera que Jaime del Burgo “aporti proves que revelin el coneixement de la família de Letícia, especialment Paloma, i com van callar”.

Tal va ser la implicació de Paloma Rocasolano que, segons ha transcendit els últims dies, “fins i tot li hauria prestat a Letícia el pis amb golfes que tenia a Madrid per a les seves coses”.

I, encara que ni es confirma ni es desmenteix que la infermera sabés “el que hi feia Letícia”, una d'aquestes coses serien les trobades amb Jaime del Burgo.