Muntatge de fotos de primer pla de Telma Ortiz somrient i, al costat, una imatge de Jaime del Burgo amb rostre seriós i una altra imatge difuminada amb interrogants
GENT

Telma Ortiz es reuneix amb algú important després dels dards de Jaime del Burgo

Telma Ortiz es reuneix amb Hillary Clinton a Madrid enmig de tota la polèmica que s'ha generat al voltant de les declaracions del seu exmarit

Telma Ortiz ha assistit a una important reunió social enmig de tota la polèmica que s'ha generat per les declaracions del seu exmarit, Jaime del Burgo. Tal com ha assegurat Vanitatis, la germana de Letícia ha tingut l'oportunitat d'acudir a un sopar informal amb Hillary Clinton.

Des que l'advocat va revelar que durant anys va mantenir una relació extramatrimonial amb l'actual reina d'Espanya, no es parla de res més. Fa setmanes, l'empresari va decidir trencar el seu silenci a través d'una publicació a les xarxes socials.

Sense pensar-s'ho dues vegades, l'exmarit de Telma Ortiz va publicar una foto de la monarca, així deixava al descobert la seva presumpta infidelitat a Felip VI. Des de llavors, el navarrès no ha deixat d'enviar tota mena de dards enverinats, tant a Letícia com a uns altres membres de la casa reial.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
La germana de Telma Ortiz no para de rebre atacs per part del Jaime del Burgo | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

Entre altres coses, Jaime del Burgo ha assegurat que la reina estava disposada a escapolir-se amb ell als Estats Units o que tots dos volien tenir un fill per gestació subrogada.

A conseqüència de totes aquestes declaracions, Telma Ortiz no ha tingut més remei que parlar amb el seu exmarit. Segons En Blau, la ballarina li ha demanat que se salti alguns dels capítols d'aquesta suposada història d'amor. Entre ells, el que va passar a Miami.

Ara, i amb aquest escàndol ressonant amb més força que mai, germana de la reina ha assistit a una reunió social important. Dilluns passat, amb motiu de la visita de Hillary Clinton a Espanya, es va celebrar un sopar privat i informal al Club Financiero Génova.

Esdeveniment al qual, segons ha revelat Vanitatis, van acudir diverses figures conegudes. Entre elles, Beatriu d'Orleans i la mateixa Telma Ortiz.

Plànol curt de Telma Ortiz somrient sortint d'un restaurant després d'haver gaudit d'un sopar privat al costat de Hillary Clinton, el 22 de gener del 2024, a Madrid
Telma Ortiz va sopar amb Hillary Clinton a Madrid | Europa Press

Telma Ortiz es reuneix amb Hillary Clinton per sopar després de les dures declaracions de Jaime del Burgo

Telma Ortiz ha estat una de les convidades al sopar informal que s'ha celebrat aquest dilluns, 22 de gener, al Club Financiero Génova en honor a Hillary Clinton. Reunió social que van tenir l'oportunitat de compartir amb altres figures conegudes.

Tal com ha transcendit, l'aristòcrata d'origen francès, Beatriu d'Orleans, també hi va ser present. Una vetllada que, per a la dona del Bill Clinton, ha estat el colofó d'or de la seva visita al nostre país.

Muntatge de fotos de pla curt de Telma Ortiz i Hillary Clinton, on totes dues apareixen amb rostre somrient
Telma Ortiz va ser una de les convidades al sopar de Hillary Clinton a Madrid | Europa Press, e-noticies.cat

Segons ha assegurat la dona de l'expresident dels Estats Units davant de les càmeres d'Europa Press, ha estat una “visita meravellosa”. A més, i després d'assegurar que li encanta Espanya, Hillary Clinton ha confirmat que ha tingut “reunions estupendes”, on ha pogut gaudir de la nostra gastronomia i de “gent meravellosa”.

Per part seva, i malgrat anar amb molt de compte quant a la seva vida privada, Telma Ortiz va decidir trencar el seu silenci per parlar de la seva germana, la reina Letícia. En els darrers dies, s'ha dit que la relació entre elles està passant per un nou sotrac.

Per això, i en un intent per fer callar aquests rumors, l'exdona de Jaime del Burgo va assegurar que estima “molt” la seva germana i que “és la millor”.

Durant la seva visita a Espanya, Hillary Clinton també ha aprofitat per reunir-se amb uns altres grans personatges del nostre país. El cap de setmana passat, Eugenia Martínez de Irujo i Narcís Rebollo van organitzar al palau de Dueñas una festa en honor seu.

Vetllada a què van assistir celebritats tan conegudes com ara Pablo López, Vanesa Martín, Los del Río, David Bisbal o la infanta Elena.