Muntatge amb Felip VI amb una imatge de la reina Sofia
FAMÍLIA REIAL

La reina Sofia reapareix abans del gran dia de Felip VI: el seu gest ho diu tot

La reina Sofia ha reaparegut abans de l'aniversari de la coronació del rei Felip VI i el seu gest ho diu tot

La reina Sofia ha reaparegut abans d'una data clau per al rei Felip VI, i és que demà se celebra el X aniversari de la coronació del rei Felip VI.

Un dia que estarà ple d'homenatges i de gran significat tant per als reis com per a tots els espanyols.

Així doncs, la reina Sofia ha presidit la reunió anual del Cercle Internacional, òrgan de l'Escola Superior de Música que porta el seu nom.

Imatge de la reina Sofia a l'últim esdeveniment al qual ha assistit

I, de fet, hem pogut veure-la molt somrient, animada, i fidel al seu estil amb uns pantalons blancs i una jaqueta en to coral. Encara que, el més cridaner, podria ser el preciós colofó en forma de papallona amb què l'ha adornat.

En arribar, la reina Sofia va ser rebuda per la presidenta del consell d'administració del Banco Santander, Ana Botín.

A més, va poder coincidir amb la infanta Margarida, germana del rei Joan Carles, Cristina de Borbó dues Sicílies o Anna d'Orleans.

La reina també ha assistit a la Clausura de l'Escola Reina Sofia i a l'exclusiu concert ofert per l'Orquestra Freixenet de l'Escola Superior de Música Reina Sofia.

La reina Sofia reapareix abans del X aniversari de la coronació de Felip VI

Un acte que ha estat dedicat completament a la celebració del X aniversari de la Proclamació de Sa Majestat el Rei.

A punt de fer una data històrica per al seu regnat, Felip VI i Letícia viuran un dia ple d'emocions.

De moment, els carrers, edificis públics i fins i tot els autobusos de Madrid ja s'han decorat amb banderoles i imatges del rei per commemorar aquest aniversari real.

Felip VI en vestit negre ajupit signant autògrafs a uns nens

És més, a la Porta d'Alcalà podem veure un enorme “Felicitats” envoltat de flors. I és que tot està llest per donar curs a les festes, que començaran cap a les 11:30 del matí.

I serà amb una desfilada de tropes que tindrà lloc des del carrer Major, fins al Pati de l'Armeria del Palau Reial.

Allà, des del balcó, els reis tornaran a repetir aquella històrica imatge del 2014 amb les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia.

Tot seguit, es traslladarà a l'imponent Saló de les Columnes, on tindrà lloc l'acte d'imposició de condecoracions de l'Orde del Mèrit Civil.

Tot i que aquesta vegada hi haurà una novetat, ja que serà Leonor l'encarregada de lliurar els guardons. D'aquesta manera, la princesa també tindrà un gran protagonisme just quan ja ha complert la majoria d'edat.

➡️ Família reial

Més notícies: