Muntatge de fotos de primer pla de Jaume del Burgo i la reina Letizia Ortiz, tots dos amb rostre neutre i amb un emoji d'un nadó amb interrogants al costat
FAMÍLIA REIAL

Les proves que té Jaime del Burgo per demostrar el 'tercer embaràs' de Letícia

Jaime del Burgo va aconseguir guardar totes les evidències que demostrarien que l'actual reina en va estar embarassada

Jaime del Burgo torna a amenaçar l'estabilitat de Letícia i promet posar en perill la monarquia. Després de les seves declaracions polèmiques fetes fa uns mesos, l'excunyat de la reina torna a ser notícia.

En aquesta ocasió per les evidències que afirma tenir en poder seu sobre el 'tercer embaràs' de l'actual reina. Un fill fruit d'aquesta suposada relació clandestina que Del Burgo afirma haver tingut amb ella. Segons s'ha pogut saber, totes estan en un lloc segur i estarien compostes per missatges, vídeos i documents que confirmarien la seva versió.

Primer pla de Jaume del Burgo amb rostre seriós

Jaime del Burgo i les evidències que confirmarien l'embaràs de Letícia

Fa uns mesos, l'aparició de Jaime del Burgo va deixar Letícia completament afectada. El seu excunyat i exparella de Telma Ortiz va oferir unes declaracions amb què va insinuar una relació extramatrimonial amb la llavors princesa.

Per si no n'hi hagués prou, l'advocat també va revelar que, durant aquest idil·li clandestí, Letícia es va quedar embarassada. El silenci impera a la casa reial, però Jaime no està disposat que dubtin de la seva paraula, per això afirma poder demostrar-ne la versió. Missatges, àudios i tota mena de documents són els que emparen el testimoni de l'advocat i que aquest guarda en un lloc segur.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient

Del Burgo fa temps que és una gran amenaça per a la monarquia espanyola. Si abans volia publicar un llibre on revelaria tot el seu passat amb l'actual reina, ara es planteja fer un documental. Amb aquest espera poder demostrar que no menteix, encara que, de moment, no s'han vist les proves que afirma tenir al seu poder.

Jaime va procurar amagar-les molt bé per evitar que li fossin sostretes. Segons l'advocat, el CNI va interrompre a casa seva fa anys a la recerca d'aquests documents, vídeos i fotos que va assegurar que tenia.

Totes aquestes evidències confirmarien el 'tercer embaràs' de Letícia i la casa reial les va voler fer desaparèixer. Tanmateix, en aquest registre no van trobar res, ja que Del Burgo va guardar les seves coses en una caixa forta d'un banc. “Està tot documentat: vídeos, wasaps, àudios, això és un diamant en brut, una barbaritat, un escàndol”, va assegurar Diego Arrabal.

Jaime del Burgo amenaça amb el seu propi documental

Del Burgo continua reiterant que, en el passat, va tenir una relació sentimental amb Letícia. Fins i tot van arribar a fer plans per escapolir-se junts a Miami. Fruit d'aquesta relació, la reina actual hauria tingut un embaràs que no va arribar a terme.

Segons el testimoni de Jaime, recollit pel periodista C. Clarassó, la llavors princesa va explicar el que havia passat a Felip. Aquest, en col·laboració amb Joan Carles, es van fer càrrec de tot i van eliminar qualsevol rastre dels fets.

Primer pla de la reina Letizia amb gest seriós

No obstant això, van passar per alt les proves que va emmagatzemar Del Burgo i que, ràpidament, va protegir. Conscient que tenia en poder seu l'arma definitiva contra Letícia, es va ocupar personalment que ningú pogués accedir a aquests documents.

“El CNI va assaltar la seva casa de Ginebra intentant robar-ho tot, però ell ho tenia tot a recapte en un banc”, va comentar Jaime Peñafiel. Ara, tota aquesta informació que afirma tenir, podria veure la llum a la sèrie documental que està preparant per a una coneguda plataforma.

La data prevista per estrenar-lo s'estima per a 2025 i l'expectació és màxima. Sobretot perquè suposaria un cop precís contra la institució i contra la reina en particular, l'objectiu principal de Jaime.

De moment, només hi ha la seva paraula contra la de Letícia que, segons expliquen, sempre ha negat una relació íntima amb el seu excunyat. No obstant això, les evidències amb què compta Del Burgo destruirien la seva versió i demostrarien qui dels dos diu la veritat.

➡️ Família reial

Més notícies: