Muntatge de Kate Middleton en pla curt mirant cap a lesquerra amb un barret i vestit color beix i Meghan Markle a la dreta amb un vestit negre en pla curt
FAMÍLIA REIAL

Meghan Markle canvia d'estratègia amb Kate Middleton davant la pròxima reaparició

Meghan Markle demostra que alguna cosa ha canviat amb la seva cunyada abans que aquesta torni a deixar-se veure

Meghan Markle i Harry d'Anglaterra van prendre el març del 2020 la decisió d'apartar-se de la casa reial britànica. La parella, actualment instal·lada als Estats Units, va tenir al principi molta presència mediàtica, però amb el pas del temps el seu perfil va començar a desdibuixar-se. Ara, mesos després de conèixer-se la malaltia de Kate Middleton, la seva cunyada ha demostrat un canvi en la seva tàctica pel que fa a la seva exposició pública.

Meghan Markle, el seu marit i els seus fills ja fa quatre anys que són lluny de Londres. La seva intenció era portar una vida de celebrities, sense les exigències que comporta el llinatge reial i lluny de la premsa britànica.

Imatge de Meghan Markle posant somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava

Tot i això, sembla que en els últims mesos el seu full de ruta ha canviat. Meghan Markle no apareix en públic des del mes d'abril. A l'altra banda del toll és Kate Middleton qui s'emporta tota l'atenció dels mitjans, més encara ara que s'especula amb la seva pròxima aparició.

El significatiu canvi de Meghan Markle respecte a la seva cunyada

La dona de Harry d'Anglaterra roman totalment fora de focus, una cosa similar succeeix amb el fill menor del rei Carles III. L'última cosa que ha sortit sobre ells a la premsa apunta que Meghan Markle està buscant un retir de vacances en una illa remota. Un lloc secret on ella i els seus puguin passar unes vacances en la intimitat i allunyats del soroll mediàtic.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre

Mentrestant, al Regne Unit només es parla de la possible reaparició el pròxim 14 de juliol de Kate Middleton. El moment triat seria la final de Wimbledon. Es tracta del torneig de tenis més prestigiós d'Anglaterra i el més antic del món a què la princesa de Gal·les no ha faltat mai des del 2016.

Sembla que en aquests moments la dona del príncep Guillem estigui repetint l'estratègia que va seguir abans de la seva reaparició al Trooping the Colour del juny passat. Tot apunta que la nora del rei anglès es deixarà veure a les grades del campionat, així com en el posterior lliurament de trofeus.

"Espero unir-me a alguns compromisos públics durant l'estiu, però també sabent que no estic fora de perill", va avançar fa unes quantes setmanes.

La dona del príncep Guillem podria reaparèixer en uns dies

Ara, el seu últim missatge a les xarxes confirma el que sembla una obvietat: "Una increïble carrera arriba al final. Hauries d'estar molt orgullós, Andy Murray. En nom de tots nosaltres, gràcies!", ha escrit Kate Middleton a les xarxes socials.

Unes paraules amb què Kate, gran amant del tenis, homenatja el popular esportista que s'ha retirat després del seu pas per Wimbledon. La publicació demostra que segueix el torneig com a aficionada i com a patrona de l'All England Club, club privat que organitza el prestigiós torneig des del 1877.

Primer pla de Kate Middleton

Queda oberta la porta així que l'esposa del príncep Guillem vagi a l'esmentada final. A Kate li correspon la important tasca de presidir la final de Wimbledon el 14 de juliol i lliurar el trofeu als guanyadors a la categoria individual. Si fos així, aquell dia Middleton, amb permís de Meghan Markle, serà la gran protagonista de la cita.

➡️ Família reial

Més notícies: