Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Cristina somrient, el rei Felip de Borbó seriós i Irene Urdangarin amb rostre seriós

FAMÍLIA REIAL

La infanta Cristina recorre a Felip VI per frenar el problema d'Irene Urdangarin

La infanta Cristina no vol que Irene Urdangarin i els seus germans pateixin la pressió mediàtica dels seus cosins

Durant tots aquests anys, la infanta Cristina ha intentat per tots els mitjans protegir els seus quatre fills de la pressió mediàtica. Tant és així que, quan va esclatar el Cas Nóos, tant ella com Iñaki Urdangarin van optar per abandonar el país.

Ara, la infanta Cristina ha decidit moure els seus fils per evitar que surtin a la llum algunes informacions que podrien perjudicar la imatge pública de la seva filla, Irene Urdangarin. I per aquest motiu ha optat per parlar directament amb Felip VI.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra

No hi ha cap dubte que el divorci dels seus pares ha aconseguit afectar la jove. De fet, estava previst que estudiés Administració i Direcció Hotelera a la prestigiosa universitat de Lausana, però no va aconseguir passar les proves d'accés.

I encara que fa uns dies fonts properes van assegurar que Irene Urdangarin començarà els seus estudis superiors al Regne Unit, la infanta Cristina està molt preocupada per ella.

Des que va posar fi al seu voluntariat a Cambodja, la noia s'ha instal·lat al palau de la Zarzuela. Durant la seva estada a Madrid, la neboda de Felip VI està fent molts plans amb Juan Urquijo i amb la seva cosina, Victoria Federica.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid

Tant és així que, segons ha transcendit, Irene Urdangarin surt cada dia i arriba molt tard al palau. A més, no té cap problema a respondre les preguntes de la premsa. Actituds que no estan agradant gens a la seva mare.

Per això, i en un intent per evitar l'exposició mediàtica de la seva filla, la infanta Cristina ha demanat a Felip VI que la deixi quedar també al palau. I tot per poder controlar la jove durant els mesos d'estiu fins que comenci la seva nova etapa estudiantil.

La infanta Cristina parla amb Felip VI per protegir Irene Urdangarin

Després de posar fi a la seva estada a Cambodja, estava previst que Irene Urdangarin tornés a Ginebra amb la infanta Cristina. Tot i això, la jove ha optat per instal·lar-se a la Zarzuela amb la seva àvia materna.

Una decisió que ha pres, entre altres coses, per estar al costat de la seva parella sentimental actual. No obstant això, la seva estada a Madrid no està passant gens desapercebuda.

Primer pla del Rei Felip VI mirant a càmera amb el rostre seriós

Tant és així que les seves sortides s'han convertit en un dels principals temes dels mitjans de comunicació. Per això, i en un intent de protegir la seva filla de la premsa, la infanta Cristina ha demanat al seu germà que li deixi passar l'estiu al palau.

A més, també s'ha posat en contacte amb el seu pare, el rei Joan Carles, perquè mogui els seus fils i aconsegueixi que els paparazzis deixin de perseguir l'Irene Urdangarin.

Tot apunta que l'única intenció de la infanta Cristina és apartar tot el possible als seus quatre fills del focus mediàtic. Cosa que la seva germana Elena no ha aconseguit amb Victoria Federica i Froilán.

➡️ Família reial

Més notícies: