Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Urdangarin al carrer
FAMÍLIA REIAL

La data que canviarà el futur de Juan Urdangarin i Irene Urdangarin: falta molt poc

A Irene Urdangarin li queda molt poc per tornar a experimentar un canvi radical a la seva vida de la mà del seu germà

Irene Urdangarin està aprofitant al màxim els últims mesos que li queden per finalitzar el seu any sabàtic. La filla menor de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ha ocupat aquests 12 mesos amb diversos plans. Es va instal·lar a Madrid per treure's el carnet de conduir i va posar rumb a Cambodja on va fer un voluntariat.

Ara només li queda l'estiu per gaudir de les vacances fins al dia que la seva vida tornarà a fer un gir. Setembre serà la data en què Irene viurà amb Juan Urdangarin després d'anys sense compartir el mateix sostre. La noia posarà rumb al Regne Unit, on resideix el seu germà gran per iniciar els estudis universitaris.

Primer pla d'Irene Urdangarin amb les celles arrufades i serioses

Irene Urdangarin i el dia que tornarà a reunir-se amb Juan Urdangarin

Irene Urdangarin ha sabut adaptar-se a la seva vida a Madrid, on va recalar després d'anunciar als pares el seu desig de prendre's un any sabàtic. Es va mudar a La Zarzuela per treure's el carnet de conduir que no va concloure per marxar a Cambodja a fer el voluntariat.

Aquests 12 mesos dedicats a la reflexió arribaran al final al setembre, data en què el seu futur i el de Juan Urdangarin canviarà. Falta molt poc perquè Irene posi rumb al Regne Unit, on planeja ingressar a la Universitat. La jove Urdangarin reprendrà els estudis centrant-se en el turisme, el màrqueting, l'hostaleria i les relacions públiques.

Juan Urdangarin seriós en vestit blau col·locant-se'l i corbata vermella al costat d'Irene Urdangarin amb els llavis estrets i caçadora

Ho farà precisament al mateix país on resideix el seu germà Juan des de ja fa uns quants anys. Ara, Irene, complerts els 19 anys, passarà a estar sota l'atenció i la vigilància del seu germà gran. Tots dos tornaran a retrobar-se i a conviure junts després d'anys sense fer-ho.

Juan Urdangarin seriós amb jaqueta pels carrers de Vitòria

Recordem que Juan fa anys que es va instal·lar a Londres on treballa i resideix. Durant aquesta etapa, Irene es va quedar a Ginebra amb la seva mare i el seu germà Miguel. Per això fa temps que no comparteixen temps junts.

Aquesta situació canviarà notablement en el mateix instant en què Irene aterri al Regne Unit el pròxim mes de setembre. Al davant, als dos germans els quedaran diversos anys per recuperar el temps perdut fins que Irene acabi els estudis universitaris.

Irene Urdangarin aprofita al màxim l'estada a Madrid

Mentre arriba el moment en què Irene comenci els estudis universitaris, la filla de la infanta està aprofitant la seva estada a Madrid. Fa mesos que resideix a la capital, on l'hem vista gaudir de l'oci nocturn amb la seva cosina Victòria Federica.

A més, també ha tingut temps de trobar l'amor amb Juan Urquijo. La seva relació es va veure interrompuda pel voluntariat d'Irene a Cambodja, però ara tornen a estar junts. Malgrat que tots dos van amb molt de compte per passar desapercebuts, ha estat inevitable que hagin estat vistos compartint plans a Madrid.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid

Ara mateix, el futur d'Irene passa per aprovar l'examen pràctic per obtenir el permís de conduir. El seu desig és aprovar les pròximes setmanes per poder conduir el seu propi cotxe durant les vacances estivals.

Per això, Irene encara no ha decidit marxar de la capital per posar rumb al seu destí de vacances. La jove continua residint a La Zarzuela, compaginant la seva formació amb la seva relació sentimental recent.

Captura de la storie d'instagram de Victoria Federica felicitant Irene Urdangarin amb una selfie i un missatge

Qui ja té els seus ulls posats en setembre és la infanta Cristina. Per fi podrà respirar alleujada en comprovar que la seva filla emprèn els estudis universitaris. Aquests mesos han estat molt complicats per a la infanta, que temia que Irene volgués seguir els passos de la seva cosina Victòria Federica.

De fet, es va publicar que el desig de la menor dels Urdangarin era ser influencer com la filla de la infanta Elena. Un desig que s'haurà de posposar, ja que primer s'haurà d'instal·lar al Regne Unit on, potser, el seu germà Juan la fa entrar en raó.

El primogènit dels Urdangarin és un referent per als seus germans i el tenen en molt alta consideració. Va ser gràcies a ell per qui Irene va decidir fer un voluntariat emulant Juan. Ara conviuran junts i la seva influència serà molt beneficiosa per a Irene Urdangarin.

➡️ Família reial

Més notícies: