Muntatge del príncep Enric amb Meghan Markle seriosos vestits de negre, un cor trencat i interrogants
FAMÍLIA REIAL

El comunicat que enfonsa el príncep Harry: destapen la veritat sobre Meghan Markle

Un expert en Casa Reial britànica assegura que el matrimoni dels ducs de Sussex no està passant pel seu millor moment

El príncep Harry i Meghan Markle no han pogut evitar que surti a la llum la veritat sobre el matrimoni. I tot gràcies a la darrera informació que ha destapat el biògraf real, Tom Quinn.

Des de fa temps, diversos experts en Casa Reial han assegurat que la relació dels ducs de Sussex no està passant pel millor moment. Un problema conjugal que ha coincidit amb la delicada situació per la qual actualment està travessant la família reial britànica.

Meghan Markle i el príncep Harry vestits de manera formal, tots dos somrient i caminant junts, ella està saludant amb la mà.

Tant és així que, segons Quinn, el príncep Harry i Meghan Markle estan passant per fases vitals totalment diferents. Situació que està fent efecte en el seu matrimoni.

A més, l'evident distanciament que s'ha produït entre el fill petit de Carles III i la resta de la família reial britànica està afectant el duc de manera considerable.

Surt a la llum tota la veritat sobre el matrimoni del príncep Harry i Meghan Markle

L'any 2020, el príncep Harry i Meghan Markle van prendre una important decisió relacionada amb el paper que volien exercir a partir de llavors dins de la monarquia britànica.

Segons va transcendir en aquell moment, els ducs de Sussex van optar per desatendre totes les seves funcions de la institució i per fixar el seu lloc de residència a la ciutat de Los Angeles. Des de llavors, la seva relació amb la resta de membres de la família reial ha estat pràcticament inexistent.

Imatge del príncep Guillem amb Kate Middleton acompanyats per Meghan Markle i el príncep Harry

No obstant això, i arran de les dures malalties de Carles III i Kate Middleton, el príncep Harry no va tenir objeccions a iniciar un acostament amb el seu pare. Tot i això, i malgrat els seus intents, aquest procés de reconciliació mai no havia estat més estancat que ara.

Després de conèixer l'actual i delicada situació del royal, Tom Quinn ha relatat al medi britànic, The Mirror, el complicat moment pel qual està passant el seu matrimoni.

"El príncep Harry està trobant els dies llargs i solitaris a la seva vida amb la seva dona, mentre que Meghan Markle està al seu entorn natural", ha assegurat aquest conegut comunicador.

A més, segons confirma aquest expert en Casa Reial britànica, la decisió que tots dos van prendre d'abandonar les seves responsabilitats reals ara està fent efecte en el duc de Sussex. I, per tant, en el matrimoni amb l'exactriu.

Primer pla del príncep Harry amb rostre molt seriós

“Harry està sentint el pes cada vegada més gran de la desaprovació de la Casa Reial que l'està afectant, com poques vegades se l'ha vist”, recull el mig anglès esmentat.

A més, Tom Quinn ha assegurat que el que “realment” ha frustrat el príncep Harry és la indiferència que ha rebut per part dels membres de la seva família:

“En un primer moment, va pensar que les seves negatives i absències en els actes de la reialesa portarien la família a incrementar els esforços per persuadir-lo, però aquests dies ja van passar”.

Ara, el principal objectiu del royal és normalitzar la seva situació amb tota la família reial britànica. Tot i això, els constants moviments de Meghan Markle estan complicant aquesta dura tasca.

No és cap secret per a ningú que la relació entre la dona del príncep Harry i la resta de membres de la Casa Reial britànica mai no ha estat gaire bona. Principal motiu pel qual els ducs de Sussex van optar per deslligar-se per complet d'aquesta institució.

➡️ Família reial

Més notícies: