Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb la mà al coll i Felip VI seriós mirant de banda en vestit gris i corbata blava
FAMÍLIA REIAL

Així es troba la infanta Cristina després de l'últim menyspreu del rei Felip VI

La infanta Cristina continua sense aconseguir el perdó de Felip, que ha tornat a demostrar en públic el seu malestar

La infanta Cristina va viure dimecres passat un nou menyspreu públic per part de Felip VI. Malgrat haver coincidit més d'una vegada, aquest continua sense perdonar a la seva germana el seu passat polèmic amb Iñaki. El cas Nóos va danyar profundament la imatge de la institució i, des de llavors, els reis han evitat tota proximitat amb la infanta.

Fa una setmana la tensió va ser palpable, com també ho va ser la reacció de Cristina al rebuig del seu germà, que va evitar saludar-la. Davant d'això, la infanta està totalment desolada perquè s'ha sentit abandonada per Felip, justament en els seus pitjors moments.

Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb els cabells recollits, la mà a l'espatlla i una brusa negra i Felip VI somrient mentre saluda amb un vestit gris i corbata negra i blava

L'estat de la infanta Cristina després de l'última hora de Felip

La infanta Cristina, com a directora de l'Àrea Internacional de la Fundació Bancària La Caixa, no va faltar al lliurament de les beques d'aquesta entitat. L'esdeveniment va tenir lloc dimecres passat i va coincidir amb el seu germà, Felip VI, que presidia l'acte. La trobada entre ells va ser molt freda i, en cap moment, el rei es va dirigir a saludar la seva germana.

Aquest va ser l'últim menyspreu de Felip a Cristina, a qui encara no perdona totes les polèmiques protagonitzades per Iñaki Urdangarin. A conseqüència, la infanta Cristina es troba desolada i completament rebutjada pel nucli dur de la família reial.

Imatge primer pla de la infanta Cristina amb cara feliç i amb unes arracades de flors negres i dorades. Està a una cerimònia a Paris, febrer 2023

En el passat, la infanta, Felip i Letícia mantenien una relació estreta. Ara bé, la implicació en el cas Nóos va acabar per dinamitar-ho tot. Els reis es van desvincular completament del matrimoni llavors i els van retirar gran part dels privilegis.

La bretxa entre els germans va ser abismal i Cristina va ser testimoni de com li van donar l'esquena al pitjor moment. Això hi va provocar una profunda decepció en saber que no podia comptar amb el suport del seu germà i la seva cunyada.

Felip amb corbata vermella i Letizia vestida de negre seriosos mirant de banda

Aquest menyspreu va afectar de ple els seus fills, que van deixar de tenir contacte amb les seves cosines, Leonor i Sofia. Això va contribuir a fer que la infanta se sentís encara més dolguda per l'actitud de Felip.

Actualment, el sentiment de Cristina és de total desemparament. Se sent abandonada, incompresa i completament ignorada.

La infanta Cristina no aconsegueix commoure Felip VI

Aquesta relació tensa entre la infanta Cristina i Felip VI és visible a ulls de tothom. En les poques ocasions en què han coincidit, el rei ha obviat completament la seva presència. No li ha dedicat cap salutació en públic i fins i tot ha evitat mirar-la.

Això que va passar dimecres passat en el lliurament de les beques de La Caixa va ser només un dels molts exemples. Ni allò que va viure amb el cas Nóos ni, posteriorment, l'engany d'Iñaki amb Ainhoa Armentia han aconseguit estovar el cor de Felip.

Fotografia de Juan Urdangarin al costat de la infanta Cristina a Windsor

Cristina va haver de posar terra pel mig i marxar a viure a Ginebra amb els seus quatre fills mentre Urdangarin ingressava a la presó. Una decisió que responia a la necessitat que això que havia passat no perjudiqués encara més la imatge de la institució.

Aquest esforç, però, no ha estat suficient perquè els reis hagin decidit perdonar-la. La infanta continua sent la gran incompresa i la gran ignorada pels reis. Ara que es comença a refer del seu fracàs sentimental, l'únic que li impedeix ser feliç és el menyspreu de Felip.

Tot i que en públic tracta de mantenir una postura relaxada, és evident la tensió i la impotència davant la presència del rei. La seva cara es posa seriosa i es dibuixa un somriure trist que amaga un sentiment d'abandó.

Es desconeix si en privat han parlat de les seves diferències, però veient el comportament de Felip en públic sembla que encara queden assumptes pendents.

➡️ Família reial

Més notícies: