Muntatge de primer pla de Belén Esteban somrient amb els llavis roses i el logo de RTVE
TELEVISIÓ

La veritat sobre el fitxatge de Belén Esteban a RTVE que esquitxa David Broncano

La situació de Belén Esteban amb aquest ens públic ha sortit ara a la llum, després del que va passar amb Broncano

La Belén Esteban porta allunyada de la televisió diversos mesos. Exceptuant el seu projecte a Netflix, des que Sálvame es va cancel·lar el juny passat per sempre.

En aquest temps, no obstant això, la Belén Esteban ha tingut alguna proposta laboral sobre la taula que, al final, no ha tirat endavant. I una d'aquestes ha estat el frustrat contracte amb RTVE. Precisament la veritat d'aquest ara ha vist la llum, després que aquest ens sí que hagi incorporat al David Broncano.

El frustrat fitxatge de Belén Esteban per RTVE

La Belén Esteban ha estat durant molts anys una de les estrelles de Sálvame i, per tant, de Telecinco. La seva presència garantia l'èxit, però la cadena, després d'un canvi en la direcció, va decidir acabar amb el programa esmentat i, per tant, amb ella. Des de llavors, no ha tornat a treballar a Mediaset.

La de San Blas, tret del seu projecte puntual a ¡Sálvese quien pueda!, segueix allunyada des de llavors de la televisió. I això que va tenir, per exemple, l'oportunitat de ser fitxada per exercir com a jurat del nou programa de La 1 Baila como puedas. Ella va ser candidata a ocupar aquest càrrec perquè el director de continguts generals, el José Pablo López, considerava que seria un revulsiu per al format.

Tot i això, encara que se'n va filtrar la possible incorporació a RTVE, la Belén mai va arribar a estar en aquest grup. I ara n'hem conegut el motiu. Ha estat destapat per un amic seu, després que el fitxatge del David Broncano per aquell ens de comunicació s'hagi produït, després d'haver patit alguna ensopegada.

Muntatge d'una fotografia de David Broncano amb el logotip de La 1

Exactament, ha estat l'Óscar Cornejo, propietari de La Fàbrica de la Tele, qui ha donat a conèixer ara que una mà negra va trencar el pla d'Esteban. Mà negra que va fer el mateix amb el del jove presentador, encara que aquest ha corregut més sort i, al final, presentarà La Resistencia a La 1 a partir de setembre.

Fotografia d'Óscar Cornejo i Adrián Madrid amb el logotip de Fabricantes Studio

El que aquell ha exposat per a El País és que “la Belén va estar a punt de fitxar com a jurat en un concurs de ball de TVE. I va ser vetada per la mateixa persona que va intentar torpedinar el fitxatge de Broncano”. D'aquesta manera, ha assenyalat a l'Elena Sánchez, que ha estat destituïda recentment com a presidenta interina de RTVE.

Amb absoluta claredat, ha dit el veto que ha patit la mare de l'Andrea Janeiro. Un veto que l'ha evitat continuar treballant a la televisió, per tristesa dels seus nombrosos fans.

Així mateix, Cornejo ha deixat de manifest que té molt clar que Esteban, “amb la seva honestedat, hauria atret més espectadors” a aquest programa de ball de La 1. Programa, del qual ha incidit que pertany a “una televisió de tots i de totes” i que està sent un autèntic desastre pel que fa a share.

Belén Esteban: els seus nous projectes lluny de RTVE

La Belén Esteban es va quedar sense feina a TVE, on estan col·laborant algunes de les seves excompanyes com la Lydia Lozano i la Terelu. I, de moment, sembla que no té pinta de fitxar tampoc per altres cadenes.

El que sí que s'ha filtrat és que ja podria tenir un projecte sobre la taula que la portaria a tornar a la televisió per la porta gran. En efecte, sembla que està treballant en una sèrie sobre la seva vida, que possiblement passaria a ser comprada per alguna plataforma de streaming. Sèrie en què parlaria a fons i sense embuts de la seva vida personal i professional.

Post de Belén Esteban a Instagram asseguda en una taula amb les ulleres de sol al cap, traient llavis i mostrant el mòbil l'11 d'abril de 2024

Això sí, caldrà esperar per conèixer més dades d'aquesta producció, que es podria estar realitzant per la nova productora de Cornejo, Fabricantes Studio. Mentrestant, la Belén es dedica a continuar endavant amb la marca d'alimentació i amb les xarxes socials.

➡️ Televisió

Més notícies: