Muntatge de fotos de la sèrie 'Amar es para siempre' amb una silueta negra amb interrogants al costat
TELEVISIÓ

L'última cosa d''Amar es para siempre': revela la cara oculta d'un personatge estimat

'Amar es para siempre' posa en una difícil tessitura una de les figures que més joc ha estat donant des de fa temps a la trama

Amar es para siempre està vivint uns capítols plens de sorpreses i girs inesperats. Més els que tindran lloc aquesta setmana.

En concret, Amar es para siempre farà alguna cosa que deixarà els espectadors bocabadats. Sí, traurà a la llum la cara oculta d'un dels personatges més estimats pel públic. Ens estem referint ni més ni menys que a Peñalara.

Amar es para siempre treu a la llum la veritat de Peñalara

Amar es para siempre ha deixat els seus seguidors sorpresos amb el retorn d'Arnau i amb l'idil·li de Quintero i Silvia. Ara bé, per si no n'hi hagués prou, a més, aquests dies els deixarà bocabadats amb una altra història. Exactament, destapant la veritat més important de la vida de Peñalara.

La sèrie d'Antena 3 ha donat molt de joc a la seva història amb les raons entre aquest i Benigna. Una relació tensa que en els últims episodis ha aconseguit calmar-se, després que ell li confessés a ella la manera com havia passat la nit de Nadal. I és que li ha explicat què li va passar amb el seu pare a la residència on viu des de fa temps.

Plànol curt de Mauricio Peñalara, personatge d''Amar es para siempre', amb rostre seriós
'Amar es para siempre' mostrarà l'acostament entre les dues figures | Atresmedia

Aquesta situació l'ha portat a sentir més estima per Mauricio, ja que ha vist que és més humà del que podia semblar. Tanmateix, això és una cosa que pensarà durant poc temps. El motiu és que a l'episodi d'avui descobrirà que ha tornat a mentir, ja que aquell va deixar el seu pare sol en aquesta festa tan assenyalada.

Com es podia esperar, Amar es para siempre mostrarà que Benigna entrarà en còlera i es personarà davant Peñalara titllant-lo de fals. I això comportarà que es produeixi una cosa inesperada: ell se sincerarà com mai i li acabarà confessant absolutament tota la seva veritat. Li revelarà el passat dur que li va tocar viure al costat del seu progenitor.

Aquesta ostentació de sinceritat portarà aquests dos protagonistes a lligar caps i estar més a prop que mai. Vaja, que s'acosten bons temps per a la relació que mantenen.

Mauricio Peñalara i Benigna, dos personatges d''Amar es para siempre' es fan un petó a la boca mentre ballen
'Amar es para siempre' els farà estar més a prop que mai | Atresmedia

Amar es para siempre destaparà més secrets

Amar es para siempre, en aquests pròxims capítols, no només mostrarà la veritat de Mauricio, sinó també la d'Arnau. En efecte, descobrirà que ha mentit sobre la mort recent de la seva mare. I, per si no n'hi hagués prou, traurà a la llum una cosa realment espinosa: el caràcter violent d'ell, que sorgirà quan Lola li demani el divorci.

Encara que la sèrie d'Antena 3 revelarà més coses del nouvingut. Primer, que no està disposat a permetre que la seva exdona refaci la seva vida. Segon, que, per aconseguir aquest objectiu, té un pla amb Elena, ja que tots dos desitgen que la relació entre Dolores i Román es trenqui per sempre.

Això sí, l'estratègia de tots dos toparà amb un contratemps inesperat. El que passarà és que Malena ha decidit donar una oportunitat a Lola, com la seva mare biològica que és. Per aquest motiu, tornarà a parlar amb ella, per conèixer tot el que va passar, i la convidarà a la casa familiar per acomiadar juntes l'any.

Aquesta circumstància farà que Elena hagi de compartir taula i estovalles amb la dona que més detesta. Per tant, haurà d'aguantar estoicament la vetllada, perquè és l'única manera que la seva neta vegi que està disposada a millorar les coses. Encara que una cosa serà l'aparença i una altra de molt diferent el que portarà a terme per darrere, que no serà gens bo precisament.