Muntatge de Jesulín de Ubrique amb les cuines de 'Masterchef' de fons i el logotip de TVE

TVE pren una decisió milionària amb 'MasterChef' per l'èxit de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique ha aconseguit una cosa impensable

Jesulín de Ubrique ha disparat les dades d'audiència de MasterChef Celebrity, el programa culinari de Televisión Española. El torero no podia pensar, abans de posar-se per primer cop el davantal, l'èxit d'audiència que tindria el format. De fet, tanta repercussió ha tingut el fitxatge de Jesulín que la cadena ha acordat una cosa insòlita fins ara amb MasterChef.

Quan falten algunes setmanes perquè finalitzi la vuitena temporada del programa, TVE ja està pensant en les pròximes temporades. La cadena oferirà una nova edició del programa el 2024 en què, a més, comptarà amb un augment de pressupost. L'espai que produeix Shine Iberia tindrà un cost de 8,3 milions d'euros, 1,2 milions més que l'actual.

Jesulín de Ubrique aconsegueix l'èxit rotund

Així, cadascun dels 12 programes que es podran veure del ja mític programa de cuina tindrà un cost de 691 666 €. Una xifra sensiblement superior als 592 800 €  que costen els capítols de la temporada actual. A més, el Consell d'Administració de l'ens públic va aprovar la dotzena temporada de MasterChef que tindrà una inversió de 6,9 milions d'euros, 530 770 € per capítol.

Segons ha transcendit, a més, l'absència més notable l'any que ve serà la del patrocinador de MasterChef. El Corte Inglés, habitual patrocinador del format, la presència del qual aportava 60 000 €, s'ha retirat definitivament del projecte. El seu lloc l'ocuparà Carrefour com a nou patrocinador.

Jesulín de Ubrique cuinant a 'Masterchef Celebrity' 2023, amb rostre de concentració
Televisió Espanyola emetrà una nova edició de 'MasterChef' el 2024 | RTVE

Televisión Española també ha donat el vistiplau a una edició més de MasterChef Junior, la versió infantil. Una nova temporada en què els seus participants competiran per aconseguir la jaqueta de guanyador. A la temporada de 2024 el concurs estarà format per 6 capítols, els quals s'emetran entre desembre de 2024 i gener de 2025.

Precisament en aquests moments el concurs es troba en la fase de càsting seleccionant els que seran els nous aspirants. Seran 16 participants entre 8 i 12 anys, que comptaran amb el suport d'una psicòloga durant la seva intervenció en el format.

L'última vegada que es va emetre la versió va ser el Nadal de l'any 2021. Aleshores, no va obtenir els resultats d'audiència de les seves predecessores, de fet la seva durada es va veure reduïda a 4 gales davant de les 6 dels anys anteriors. La seva final va ser la menys vista de la història del format, igual que la resta de la temporada, una dada que la cadena pública espera no tornar a repetir.

Muntatge de Marta Flich a GH VIP, Jordi Cruz a MasterChef i Joaquín, el principiant
'MasterChef' ha consolidat el seu lideratge davant les ofertes de la competència | Mediaset, Atresmedia, RTVE

Cal destacar que MasterChefCelebrity 8, amb Jesulín com un dels noms més sonats, consolida cada setmana el seu lideratge. Tot i competir la nit dels dijous amb apostes com ara Gran Hermano VIP, el reality de Televisión Española està sabent com rendibilitzar el pes dels seus concursants.

Jesulín de Ubrique ha beneficiat MasterChef

Jesulín de Ubrique, que fins ara no destacava precisament entre fogons, va preparar la seva participació en MasterChef a consciència. De fet, va treballar un mes i mig en un restaurant amb nòmina com a ajudant de cuina. Ell mateix reconeixia abans de començar el concurs que mai no s'havia plantejat la seva participació en un reality d'aquestes característiques.

Així i tot, i un cop acabats el rodatge de l'actual edició del concurs, Jesulín es va mostrar content amb la decisió presa. "Estic feliç d'haver pres la decisió d'entrar al programa, ha estat una experiència bonica i dura", explicava.