Muntatge d'un primer pla de Laura Madrueño somrient i el logotip de TVE
TELEVISIÓ

TVE mou fitxa i posa en perill el gran projecte de Laura Madrueño a Mediaset

Laura Madrueño ha topat amb una notícia inesperada, que pot ser un obstacle per a l'èxit que desitja

Laura Madrueño és a unes hores d'estrenar el seu projecte més important: Supervivientes, que comença demà la seva nova edició. Ella ja és a Hondures, igual que els participants, i està disposada a donar-ho tot perquè el reality sigui un èxit.

Tanmateix, Laura Madrueño no tindrà fàcil aconseguir aquest triomf, ja que TVE ha decidit contraatacar. A l'últim moment, per sorpresa, ha decidit canviar la seva programació. A la mateixa hora del concurs de Telecinco emetrà un nou episodi de Maestros de la Costura.

Laura Madrueño topa amb la jugada inesperada de TVE

Laura Madrueño, que ha revelat com viu l'aventura de Supervivientes, segurament en aquest moment està nerviosa per la gran estrena de demà. Una estrena que genera moltes expectatives i que Mediaset espera que sigui tot un èxit. Encara més, ho necessita per poder sortir de la crisi d'audiència que arrossega des de fa temps.

La presentadora espera que la gala de demà surti perfecta i que atregui els espectadors, pels concursants ja confirmats i pel participant sorpresa que serà una bomba. Però tindrà un contratemps per triomfar entre el públic.

Laura haurà conegut en aquestes hores que TVE intentarà rivalitzar pel primer lloc de l'horari de màxima audiència. I ho farà duent a terme el gir inesperat que ha decidit.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Madrueño presentant el 6 de juny de 2023

Segons se sabia, La 1 demà tenia previst emetre una pel·lícula en l'horari de Supervivientes. Tot i això, en l'últim moment ha canviat d'opinió. Ha optat perquè Maestros de la Costura s'emeti en aquesta franja per veure si així pot arrabassar espectadors a la proposta de Telecinco.

I així ho ha anunciat a xarxes: “Aquesta setmana, cosirem doble. Dijous, a les 22:50, nou programa de Maestros de la Costura amb convidats a qui adorem”. Convidats entre els quals sembla que hi serà l'actor i director Eduardo Casanova.

L'èxit de la feina de Laura Madrueño s'aguanta per un fil, mai més ben dit

Laura Madrueño ha topat amb aquest obstacle d'última hora que pretén que el començament de Supervivientes no vagi d'allò més bé. TVE ha intentat jugar les seves cartes a fi d'emportar-se a l'audiència, encara que, possiblement, no aconseguirà el seu propòsit per tres motius.

Primer, perquè el concurs de moda no està tenint l'èxit d'altres anys. Està de capa caiguda i no està aconseguint audiències tan bones com abans. Per això, no s'entén gaire que La 1 hagi apostat per aquest com a revulsiu.

Segon, perquè molts seguidors de Supervivientes que també segueixen el programa de TVE tenen clara la seva prioritat per a la nit de demà. Veuran el reality presentat per Laura Madrueño i ho estan manifestant clarament a les xarxes socials.

Ho han exposat amb missatges com aquests: “M'encanta el concurs de costura, però dijous hi serà Jorge Javier. I jo me'n vaig amb ell, ho sento” i “Ho segueixo cada dimarts. Però aquest dijous hi ha Supervivientes”.

Fotografia de Maestros de la Costura amb Raquel Sánchez Silva, Lorenzo Caprile, María Escoté i Alejandro Gómez Palomo amb una platja de fons

Tercer, perquè amb aquest canvi inesperat ha provocat l'enuig i el cansament de molts dels seus fans. Només cal llegir a X comentaris així: “Sembla que volen carregar-se el programa, així és impossible seguir-lo” i “Una setmana sense concurs i ara doble. El que es provoca és no continuar veient-ho, ja estem cansats de les jugades de les cadenes per barallar-se per punts de les audiències”.

Amb això que s'ha vist, sembla que Laura Madrueño no ha de témer gens que la seva feina es vegi perjudicada per l'estratègia de TVE. Però qualsevol cosa pot passar.

➡️ Televisió

Més notícies: